Super League 2

Ο προπονητής του Απόλλωνα θα καθοριστεί από την... κατηγορία!

Σε... αναμένα κάρβουνα κάθονται στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της απόφασης για αναδιάρθρωση ή μη, ώστε να τρέξουν την υπόθεση προπονητή και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Η σεζόν στην Super League 2 ολοκληρώθηκε πρόωρα, αφού μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και η επικύρωση της υπάρχουσας βαθμολογίας. Κάπως έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται πρωταθλητής, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να τερματίζει δεύτερος και να... περιμένει!

Τι περιμένει; Να μάθει εάν θα δώσει αγώνα μπαράζ στα τέλη του Ιουλίου με την προτελευταία ομάδα της Super League 1 ή αν θα επωφεληθεί από ενδεχόμενη αναδιάρθρωση και επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία χωρίς να δώσει κάποιο παιχνίδι. Το δεδομένο, πάντως, μέχρι στιγμής είναι ότι στην Ελαφρά Ταξιαρχία έχουν σταματήσει τις προπονήσεις και αναμένουν. Μία κίνηση που προκαλεί απορίες και αρκετοί θεωρούν πως ίσως στον Απόλλωνα γνωρίζουν κάτι... παραπάνω για το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της ομάδας φέρεται να κάθεται σε... αναμένα κάρβουνα και αυτό διότι περιμένει την τελική απόφαση των ποδοσφαιρικών αρχών, ώστε να γνωρίζουν πως θα πράξουν στη συνέχεια και να αρχίσουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Το θέμα του προπονητή φυσικά και απασχολεί και ίσως είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα, με τους «κυανόλευκους» να ρίχνουν ματιές στην αγορά. Ο προπονητής που θα δημιουργήσει και θα καθοδηγήσει την ομάδα για τη νέα σεζόν θα εξαρτηθεί από την κατηγορία. Εφόσον ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίσει να αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, ο Μπάμπης Τεννές θα παραμείνει με την ΠΑΕ να βγάζει και ανακοίνωση σήμερα και να αναφέρει πως η ομάδα έχει προπονητή!

Σε περίπτωση που υπάρξει άνοδος μέσω των μπαράζ ή μέσω αναδιάρθρωσης, τότε θα εξεταστούν διάφορα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Όπως του Μάκη Χάβου που δεν θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό ή του ελεύθερου Τραϊανού Δέλλα. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, όμως, και το ενδεχόμενο να εξεταστεί κάποιο όνομα από το εξωτερικό, με τους «κυανόλευκους» να έχουν προς το παρόν την άνεση του χρόνου.

Η κατηγορία, φυσικά, που θα αγωνίζεται του χρόνου ο Απόλλων Σμύρνης θα παίξει σημαντικό ρόλο και για την παραμονή ποδοσφαιριστών και την λύση συμβολαίων με άλλους. Αν πάρουμε ως δεδομένο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, στο ρόστερ πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό ενδεχόμενο να διατηρηθεί ο Τόμας Μπεντινέλι, ο Άντονι Φατιόν, ο Ίσρα Κολ, ο Νίκος Ιωαννίδης, ο Σάββας Τσαμπούρης και ίσως ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Βέβαια, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος είναι και αυτός ένας από τους παίκτες που μπορεί να παραμείνει, ενώ θα πρέπει να γίνει κίνηση παραμονής και του Μιχάλη Κύργια που αποτελεί την... σημαία της ομάδας. Τέλος, από τους ξένους, ο Χουάν Λαρέα έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον Χαβιέρ Ιριτιέρ να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και το κασέ του.

Όλα τα παραπάνω, όμως, με το αν! Και με την προϋπόθεση η Ελαφρά Ταξιαρχία να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Την ίδια ώρα, η διοίκηση καλείται να φτιάξει ένα ισχυρό ρόστερ και να αρπάξει από τα... μαλλιά την ευκαιρία, να διατηρηθεί στην Super League και να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και αντάξιο της ιστορίας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x