Stoiximan Super League

Ούτε πέντε χιλιάρικα!

Τα επεισόδια και οι ζημιές που έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Πανθρακικό έχουν και κόστος αλλά αυτό δεν ξεπερνά τις 5.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», ο… λογαριασμός των ζημιών που έκαναν οι «θερμοκέφαλοι» οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Πανθρακικό έφτασε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το «κουστούμι» φτάνει στις 4.745 ευρώ, ποσό που μπορεί να φαντάζει μικρό αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα η Ένωση ακόμα και αυτά τα χρήματα είναι πολλά.

Ο απολογισμός έχει ως εξής: 21 σπασμένα καθίσματα (αντικαταστάθηκαν ήδη), 30 μαρμάρινες πλάκες, μια μεγάλη τζαμαρία στον χώρο των επισήμων, τέσσερα πλέξι γκλας που χρησιμοποιούνται για τον διαχωρισμό των θυρών, επτά πυροσβεστήρες (τρεις φορητούς και τέσσερις φωλιές), μια σπασμένη πόρτα στο δωμάτιο των διαιτητών, η τέντα που καλύπτει τη φυσούνα.

Ωστόσο, οι μεγαλύτερες απώλειες εντοπίζονται πέριξ του Ολυμπιακού Σταδίου, απόρροια των σφοδρών συγκρούσεων δυνάμεων των ΜΑΤ με τους οπαδούς. Ενδεικτικά, αποκολλήθηκαν 50 σχάρες ομβρίων υδάτων, που χρησιμοποίησαν οι ταραξίες για να τεμαχίσουν τις πλάκες και να εκσφενδονίσουν τα κομμάτια προς τους αστυνομικούς.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα διεκδικήσει αποζημίωση μέσω της δικαστικής οδού, μιας και η υπαιτιότητα της ΑΕΚ -βάσει διμερούς σύμβασης- περιορίζεται σε φθορές εντός του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x