Μουντιάλ 2022

Μπακασέτας: «Δεν μπορούμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω τώρα»

Απογοητευμένος με την εξέλιξη του ματς με τη Γεωργία, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τάσος Μπακασέτας.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία και το άσχημο αποτέλεσμα για την Εθνική μας (1-1), ο Τάσος Μπακασέτας εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς.

Παρ' όλα αυτά, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έστειλε το μήνυμα για ανασύνταξη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να σκύψουνε το κεφάλι και παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα:

«Δεν ήταν τελικός, αλλά ήταν ένα ματς που θέλαμε να το κερδίσουμε. Υπάρχει απογοήτευση. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά δεν είχαμε καλή παρουσία και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στον τρόπο άμυνας, αλλά κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να αναλύσουμε.

Υπάρχει μεγάλη συνέχεια και δεν μπορούμε να βάλουμε κάτω το κεφάλι τώρα. Το κλειδί είναι πως μετά το 1-0 δεχτήκαμε το 1-1 σε δύο λεπτά. Αυτό σου κόβει τα πόδια. Υπάρχει στενοχώρια, όλοι θέλαμε τη νίκη. Θα σηκώσουμε κεφάλι γιατί έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Είναι ένας δύσκολος όμιλος, καμία ομάδα δεν θα είναι εύκολη. Πιστεύω πως θα υπάρχουν εκπλήξεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x