Stoiximan Super League

Ροντέο στη Λάρισα και... σούζα τ’ αλογάκι!

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς που έχουμε δει με τρεις κόκκινες, δύο πέναλτι και τέσσερα γκολ, η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 με ανατροπή του Βόλου.

Υποψήφιο για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, το σημερινό ανάμεσα στην Λάρισα και στον Βόλο!

Σε ένα τρομερό ματς με τρεις κόκκινες, δύο πέναλτι και τέσσερα γκολ, η ΑΕΛ κατάφερε να... λυγίσει τον Βόλο επικρατώντας 3-1 με ανατροπή! Με εννιά από στο τελευταίο μισάωορο ο Βόλος που είχε χάσει πέναλτι στο 0-0, με δέκα τελείωσε το παιχνίδι η ΑΕΛ! Στους 33 βαθμούς πλέον η Λάρισα, στους 30 παρέμεινε ο Βόλος.

Τα έκανε μαντάρα ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος έκανε λάθος στην αποβολή του Γκαζάλ για την ΑΕΛ και στον Λύρατζη για τον Βόλο!

Το ματς

Το γεγονός πως δεν υπήρξε βαθμολογικό κίνητρο βοήθησε να αποκτηθεί ρυθμός και οι δύο ομάδες να παίξουν χωρίς σκοπιμότητα. Ο Βόλος εκμεταλλευόμενος την τρομερά γρήγορη αλλά και ποιοτική γραμμή του, έβγαινε γρήγορα στην κόντρα και δημιουργούσε προβλήματα στην κακή αμυντική γραμμή της ΑΕΛ. Στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάρκοβιτς στον Φεράρι, αλλά ο Κρίστινσον νίκησε τον Μάντζη από τα έντεκα βήματα και ο Μαξ στην επαναφορά δεν βρήκε εστία. Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι συμπαίκτες του, το έκανε πέντε λεπτά αργότερα ο Τσοκάνης μετά από φοβερή ομαδική προσπάθεια και γύρισμα του Γκουαροτσένα, σκοράροντας σε κενή εστία με προβολή.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω αλλά λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Γκαζάλ είδε δύο κίτρινες κάρτες σε εννιά λεπτά, με την πρώτη (36’) να είναι ανύπαρκτη και η δεύτερη (44’) αυστηρή και να βλέπει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Το φινάλε του πρώτου μέρους φαινόταν πως θα έβρισκε τον Βόλο να πηγαίνει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αλλά ο Οικονόμου κατάφερε να πάρει δύο κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού και να κάνει ένα πέναλτι, με τις αριθμητικές ισορροπίες να επιστρέφουν και τον Τόρζε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-1!

Ίδιος ρυθμός, ίδιο θέαμα και στην επανάληψη! Καμία σκοπιμότητα από τις δύο ομάδες, φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το ματς... μύριζε κι άλλο γκολ! Ωστόσο, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν ξανά, αφού ο Κουτσιαύτης απέβαλε μέσα σε ένα εξάλεπτο με δύο κίτρινες κάρτες τον Λύρατζη, με την δεύτερη κάρτα και αυτού να είναι υπερβολικά αυστηρή! Αυτή η απόφαση έγιρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΛ, η οποία πίεσε ασφυκτικά και κατάφερε να βρει το γκολ της ανατροπής στο 83ο λεπτό, όταν ο Τόρζε... άδειασε τον Φεράρι και με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-1. Το παιχνίδι είχε κι άλλες συγκινήσεις, ο Βόλος έχασε μυθική ευκαιρία με τον Μουνίθ, ο οποίος πέρασε το Κρίστινσον αλλά το πλασέ του έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ζίζιτς! Και στα... χασομέρια ο Ασούμπρε έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μπούστος, ο οποίος με άψογο πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x