Stoiximan Super League

Επίσημη επαφή για Μπελχαντά ο Ολυμπιακός

Με επίσημο τρόπο ο Ολυμπιακός εξέφρασε το ενδιαφέρον του στην πλευρά του Γιουνές Μπελχαντά. Ποια η απάντηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού.

Επίσημη κρούση στον Γιουνές Μπελχαντά έχει κάνει ο Ολυμπιακός, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Οι Πειραιώτες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους προς τον Μαροκινό μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος στις 11 Μαρτίου από τη Γαλατασαράι λόγω της σύγκρουσής του με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου.

Η «Γαλατά» είχε αγοράσει τον διεθνή άσο με 10 εκατ. ευρώ από την Ντιναμό Κιέβου το 2017 και όλο αυτό το διάστημα είχε 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (με 22 γκολ και 26 ασίστ).

Όσον αφορά την αντίδραση του παίκτη στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το δημοσίευμα αναφέρει πως ζήτησε χρόνο για να απαντήσει. Για να είμαστε ακριβείς, δεν την απέρριψε, απλά ζήτησε λίγο χρόνο για να λάβει τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του. Βέβαια, ακούγεται πως ο Μπελχαντά είναι στο «στόχαστρο» της Βαλένθια και της Νις.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην διαπραγμάτευση με τον παίκτη μπορεί να παίξει η παρουσία του συμπατριώτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στους «ερυθρόλευκους» και το γεγονός πως εκείνος κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στα ευρωπαϊκά σαλόνια την τελευταία διετία.

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο: «Να ειδοποιήσουμε τον Αραμπί ότι υπάρχει αντίπαλος στο γκολ»
Ολυμπιακός μετά από διακοπή και μακριά από το Καραϊσκάκη=δοκιμασία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x