Stoiximan Super League

Πάει για επιθετικό, εάν…

Έναν δημιουργικό χαφ και έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και δυνατότητα να παίζει στα άκρα ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ από τους Άρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη κατά τη συνάντησή τους την Τρίτη, αλλά τελικά αν η ΑΕΚ κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τότε θα προτιμηθεί ένας παίκτης για τη γραμμή κρούσης. Προσπάθειες τελευταίας στιγμής για να… αλαφρώσει το ρόστερ.

Έναν δημιουργικό χαφ και έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και δυνατότητα να παίζει στα άκρα ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ από τους Άρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη κατά τη συνάντησή τους την Τρίτη, αλλά τελικά αν η ΑΕΚ κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τότε θα προτιμηθεί ένας παίκτης για τη γραμμή κρούσης.

Παρά τις πολλές μεταγραφές που έχει κάνει η «Ένωση», στο ρόστερ της υπάρχουν ακόμα κενά τα οποία θα ήθελε έστω και την ύστατη στιγμή να καλύψει ο προπονητής της, αλλά η έλλειψη χρημάτων τον εμποδίζει. Για το λόγο αυτόν, αν γίνει τελικά κάποια κίνηση για μία ακόμα προσθήκη, τότε θα προτιμηθεί επιθετικός.

Ο Ισλανδός μετέφερε στον προπονητή της ΑΕΚ πως αν βρεθούν χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, θα μπορέσει η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση ενός και μόνο παίκτη. Η μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο, αλλά ο «Δικέφαλος» εξετάζει περιπτώσεις παικτών που έχουν μείνει ελεύθεροι πριν από τις 30/06 και τους οποίους μπορεί να αποκτήσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Να μειώσει το ρόστερ

Με την αναμενόμενη προσθήκη του Φέτση, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σήμερα, το ρόστερ της ΑΕΚ θα μετράει 39 ποδοσφαιριστές, αριθμός αν μη τι άλλο ιδιαίτερα υψηλός, ειδικά από τη στιγμή που τα ταμεία είναι άδεια. Ο Χιμένεθ θέλει να ρίξει αυτόν τον αριθμό στο 27, με τους πέντε παίκτες να είναι από την ομάδα Νέων. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι την παρούσα χρονική στιγμή, ωστόσο μέχρι την ύστατη ώρα θα γίνουν προσπάθειες να δοθούν δανεικοί.

Οι Ματεντζίδης και Νικόλτσης οδεύουν προς Διαγόρα Ρόδου, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Βύζαντα Μεγάρων για παίκτες των «κιτρινόμαυρων». Αμπντουραχμάνι, Αγκιριμπά και Φέτσης είναι τρεις υποψήφιοι να αποχωρήσουν, όπως και ο Φροξυλιάς, με τον Καλαμιώτη να αναμένεται να αποδεσμευθεί.

Προσπάθειες θα γίνουν για να βρεθεί λύση και με τους …υψηλόμισθους Γκερέιρο, Ρίκκα, Αργυρίου και Μπερνς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται αλλά κοστίζουν στην ΑΕΚ 1.3 εκατομμύρια ευρώ αθροιστικά. Ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος λαμβάνει 250.000 ετησίως, τα έχει βρει με τον ΟΦΗ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά η μετακίνησή «κολλάει» στο ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει από την ΑΕΚ.

Ο Ρίκκα έχει ενημερωθεί από καιρό ότι δεν υπολογίζεται, αλλά, παρά την αναζήτησή του, ομάδα δεν έχει βρει κι έτσι δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του (300.000 οι απολαβές του) ένα χρόνο πριν από τη λήξη του.

Ο Αργυρίου αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε πρόταση δανεισμού που φτάνει, επειδή επιθυμεί να μείνει, αν και του έχει τονιστεί πως αν συμβεί αυτό θα προπονείται και θα παίζει με τη δεύτερη ομάδα.

Όσον αφορά τον Γκερέιρο, ο οποίος έχει και το «βαρύ» συμβόλαιο των 590.000 ευρώ, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα της τελευταίας στιγμής, θα παραμείνει και φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x