Stoiximan Super League

Περιμένουν… φως από Μανωλά!

Αχτίδα στο θεοσκότεινο ταμείο της περιμένει απ’ το θέμα Μανωλά η ΑΕΚ. Στο γνωστό «φλερτ» της Έβερτον με τον Έλληνα αμυντικό προστέθηκε ενδιαφέρον και από τη Βέρντερ Βρέμης και στην ΠΑΕ περιμένουν πρόταση (ακόμα και εντός της ημέρας) για να δουν αν και πόσο μπορούν να επωφεληθούν από πιθανή πώλησή του.

Αχτίδα στο θεοσκότεινο ταμείο της περιμένει απ’ το θέμα Μανωλά η ΑΕΚ.

Στο γνωστό «φλερτ» της Έβερτον με τον Έλληνα αμυντικό προστέθηκε ενδιαφέρον και από τη Βέρντερ Βρέμης και στην ΠΑΕ περιμένουν πρόταση (ακόμα και εντός της ημέρας) για να δουν αν και πόσο μπορούν να επωφεληθούν από πιθανή πώλησή του.

Παρόλο, λοιπόν, που δεν έχουν καταβάλλει στον Μανωλά την προκαταβολή που είχε συμφωνηθεί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του (150.000 ευρώ) ώστε να διαπραγματεύονται από θέση ισχύος την πώλησή του, στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα πιάσουν «μια καλή τιμή» για τον παίκτη.

Κυρίως από την Έβερτον, που είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται να εντάξει άμεσα τον Μανωλά στο δυναμικό της και γι’ αυτό είναι διατεθειμένη (όπως μετέφερε στην ΠΑΕ ο εκπρόσωπος του παίκτη στις συζητήσεις, Θεόφιλος Καρασαββίδης) να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Μια πρόταση που θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο, για να αντλήσει σημαντικό κέρδος η ΑΕΚ, αφού το 30% της μεταγραφής προβλέπεται να πάει στον Θρασύβουλο (βάσει ποσοστού μεταπώλησης που διατηρεί). Στην «Ένωση», πάντως, μπορούν να ελπίζουν σε άνοδο της τιμής και λόγω… ανταγωνισμού, αφού ενδιαφέρον για τον Μανωλά (και πρόθεση να το επισημοποιήσει) φέρεται να υπάρχει και από τη Βέρντερ Βρέμης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x