Stoiximan Super League

«Μέσα» Παππάς και… Ντούσαν!

Τα πρώτα βαρβάτα «ναι» στο κάλεσμα σωτηρίας της ΑΕΚ ετοιμάζεται ν’ ακούσει ο Μιχάλης Τροχανάς! Όπως αποκαλύφθηκε από τον Γιάννη Καραλή στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πέτρος Παππάς, ο Λάκης Νικολάου, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πολύ πιθανό να δώσουν το «παρών» στη συνάντηση της Κυριακής στα Σπάτα! Ανατροπή με !

Τα πρώτα βαρβάτα «ναι» στο κάλεσμα σωτηρίας της ΑΕΚ ετοιμάζεται ν’ ακούσει ο Μιχάλης Τροχανάς!

Όπως αποκαλύφθηκε από τον Γιάννη Καραλή στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πέτρος Παππάς, ο Λάκης Νικολάου, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πολύ πιθανό να δώσουν το «παρών» στην κρίσιμη συνάντηση της Κυριακής στα Σπάτα!

Τα μηνύματα ανταπόκρισης στην πρωτοβουλία Τροχανά ήταν ούτως ή άλλως θετικά μέχρι τώρα. Αλήθεια είναι, όμως, ότι από σήμερα τα πράγματα αρχίζουν να… σοβαρεύουν ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι μπροστά στο φάσμα της καταστροφής, αρχίζουν πλέον να πλησιάζουν και τα πρώτα κρίσιμα «ναι»!

Το πρώτο απ’ αυτά αφορά φυσικά στον Πέτρο Παππά. Ο πρώην μεγαλομέτοχος, νυν Supporter και φυσικά εκ των βασικών υπευθύνων για την κατάσταση του συλλόγου μοιάζει διατεθειμένος να κάνει αυτό που αποφεύγει συστηματικά το τελευταίο διάστημα: Να δώσει το «παρών» στη συνάντηση (αυτό προκύπτει από το περιβάλλον του) και να συμμετάσχει, όπως είναι υποχρεωμένος, στην προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Την ίδια ώρα, λιγότερο δυνατές να επηρεάσουν εξελίξεις -αλλά μεγάλης σημασίας για το κλίμα συσπείρωσης που απαιτείται να δημιουργηθεί- είναι και οι άλλες δυο θετικές παρουσίες που είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν την Κυριακή στα Σπάτα:

Εκείνη του Λάκη Νικολάου, που έχει ήδη ενημερώσει πως βρίσκεται σε ιατρικό συνέδριο στο εξωτερικό, αλλά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παραστεί. Και φυσικά εκείνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος συμπεριλαμβανόταν από τον κ. Τροχανά στις προσωπικότητες που θα μπορούσαν να δώσουν το «παρών» αν το επιθυμούσαν και τα μηνύματα που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι πως… το επιθυμεί!

Προς αυτή την κατεύθυνση, δε, συνηγορεί και δήλωσή του στο contra.gr, σύμφωνα με την οποία δεν του έχει μιλήσει κανείς για τη συνάντηση (ούτε στους υπόλοιπους έγινε προσωπική ενημέρωση) αλλά μέσα στο επόμενο διήμερο θα τοποθετηθεί σχετικά (ένδειξη ότι τουλάχιστον το σκέφτεται και φυσικά κάθε άλλο παρά διάψευση ότι θα παρευρεθεί).

Με δεδομένες, λοιπόν, τις θετικές απαντήσεις μέχρι τώρα των Κανελλόπουλου, Κούλη, Χατζηχρήστου, Βούρου, Αθηνή, ερασιτεχνικής και παλαιμάχων -αυτονόητη την παρουσία Τροχανά και πολύ πιθανές εκείνες των Νοτιά, Παππά, Νικολάου και Μπάγεβιτς, αναπόφευκτα αυξάνονται οι ελπίδες του κόσμου ότι στη συστράτευση δεν θ’ αρνηθούν να συμμετάσχουν και τα υπόλοιπα «βαριά χαρτιά» (Μελισσανίδης, Νικολαΐδης, Χατζηιωάννου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x