Stoiximan Super League

Μένει και ο Καράμπελας!

Δυο συνεχόμενα… καλά μαντάτα είχαν καιρό ν’ ακούσουν οι φίλοι της ΑΕΚ! Μετά το δήλωσε ο Έλληνας μπακ!

Δυο συνεχόμενα… καλά μαντάτα είχαν καιρό ν’ ακούσουν οι φίλοι της ΑΕΚ!

Μετά το αίσιο τέλος στην υπόθεση Λεονάρντο, η «Ένωση» κατάφερε ν’ ανατρέψει τα δεδομένα και στην περίπτωση του Νίκου Καράμπελα, κρατώντας κι εκείνον στην ομάδα.

Στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο Έλληνας μπακ έλαβε (όπως και ο Λεονάρντο) εγγυήσεις για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του και συμφώνησε ν’ αποσύρει επίσης την προσφυγή του.

Με την πρόταση της Καρλσρούης, δε, να μην αποτελεί ακριβώς δέλεαρ και δεδομένη την επιθυμία του Καράμπελα να συνεχίσει να ζει το όνειρό του (όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ) μέσα σε συνθήκες που θα… παλεύονται, αποφάσισε να παραμείνει κι εκείνος στην ομάδα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά -όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ- έγιναν ήδη και κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2013.

Κάπως έτσι (κι έστω κι αν χρειάστηκε το όνομα της ΑΕΚ να υποστεί μερικές κακουχίες ακόμα) η «Ένωση» κατάφερε να κάνει το αυτονόητο: Να μη χάνει παίκτες απ' αυτούς που δεν αποφασίζει η ίδια να αποδεσμεύσει.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x