Stoiximan Super League

Κατάληψη στα Σπάτα!

Σε ειρηνική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν προχωρήσει μέλη της Original, εκφράζοντας έτσι τη διαμαρτυρία τους για όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Νωρίτερα ενημέρωσαν ανθρώπους της διοίκησης για τις προσθέσεις τους, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους διοικούντες να μην πλησιάσουν!

Σε ειρηνική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν προχωρήσει μέλη της Original, εκφράζοντας έτσι τη διαμαρτυρία τους για όσα συμβαίνουν στην ομάδα. «Τα χειρότερα έρχονται» προειδοποιεί με ανακοίνωσή του το πιο δυναμικό κομμάτι των φίλων της ομάδας

Νωρίτερα ενημέρωσαν ανθρώπους της διοίκησης για τις προσθέσεις τους, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα (η προπόνηση θα γίνει κανονικά) και στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους διοικούντες να μην… πλησιάσουν!

Κατά την άφιξή τους στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου οι οπαδοί είχαν επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος έδωσε εντολή στο περιπολικό που βρισκόταν εκεί να αποχωρήσει και έτσι ξεκίνησε η ειρηνική κατάληψη...

Οι άνθρωποι της Original είχαν τηλεφωνήσει στους διοικητικούς υπαλλήλους ενημερώνοντας για τις προθέσεις τους, αφού δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν με αυτούς.

Μάλιστα, τα γραφεία εκκενώθηκαν, αφού στόχος των οπαδών είναι να παραμείνουν εκεί, έστω συμβολικά και εκφράζοντας την αγωνία και αγανάκτησή τους για τις παλινωδίες στις διοικητικές εξελίξεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης» πάντως, φαίνεται πως θα προπονηθούν κανονικά, αφού το μήνυμα των οπαδών «κανένα μέλος της διοίκησης να μην πατήσει το πόδι του».

Ενήμερη για τις εξελίξεις αυτές είναι και η αστυνομία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x