Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Έτσι έκλεισε ο Γιοβάνοβιτς - Τα επόμενα βήματα στον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία της συμφωνίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό, το πως θα κινηθεί σε επίπεδο στελέχωσης αλλά και το μέλλον του ρόστερ.

«Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός», λέει η παροιμία που φαίνεται ότι ταιριάζει… γάντι και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, κάνοντας λόγο για τελειωμένη συμφωνία.

«Είναι τελειωμένο. Εξ αρχής ο Γιοβάνοβιτς ήταν στην κορυφή της λίστας, υπήρχαν κι άλλοι αλλά αυτός ήταν η επιλογή που φαινόταν να αρέσει περισσότερο στον Αλαφούζο. Συναντήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και κατέληξαν σε συμφωνία. Ήταν πολύ διαβασμένος στο ραντεβού. Πήρε κάποιες διαβεβαιώσεις. Είναι σημαντικό ότι κλείνει προπονητή κι ακόμα πιο σημαντικό ότι κλείνει αυτόν που θέλει», είπε μεταξύ άλλων.

Για τον Κοτσόλη, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχει γίνει επαφή πριν 10 ημέρες για να αναλάβει τον τίτλο του τιμ μάνατζερ και ανέλυσε το μοντέλο που θα ακολουθήσει το «τριφύλλι» στην στελέχωση...

Αναφορικά με το ρόστερ, ο Δεσύλλας ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως στον Παναθηναϊκό θα πάνε στην λογική του διώχνω 15 παίκτες -παρότι μπορεί να γίνουν και 10 μεταγραφές- αλλά ιδανικά θέλουν να προχωρήσουν σε πωλήσεις ή έστω δανεισμούς όσων δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς χωρίς αυτό να τελειώσει σύντομα όμως!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x