Stoiximan Super League

«Αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός που θέλει να φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς»!

Για το στιλ παιχνιδιού του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και για τον χαρακτήρα του σαν προπονητής, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Κύπριος δημοσιογράφος, Γιώργος Παττίχης.

Για τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο έχει ζήσει και παρακολουθήσει από τις ημέρες που βρισκόταν στην Κύπρο ο Σέρβος, εκεί όπου κάθισε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για επτά χρόνια συνολικά (2003-05 και 2008-13), μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο δημοσιογράφος Γιώργος Παττίχης του Sport FM Κύπρου και του 24sports.

Όπως τόνισε, ο Γιοβάνοβιτς είναι προπονητής που θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας του, από την επιλογή των παικτών και τους βοηθούς του μέχρι και τον τρόπο λειτουργίας.

Παράλληλα, σημείωσε πως πρόκειται για άνθρωπο που δεν δέχεται... μύγα στο σπαθί του, με τον Παναθηναϊκό να κάνει μια σωστή επιλογή με τον πλέον επιτυχημένο προπονητή που πέρασε ποτέ από πάγκο κυπριακής ομάδας.

Τέλος, ο κ. Παττίχης κλήθηκε να σχολιάσει και τον τρόπο με τον οποίο αρέσκεται να αγωνίζεται ο Γιοβάνοβιτς λέγοντας πως «το κύριο χαρακτηριστικό του είναι πως η ομάδα του θέλει να έχει παιχνίδι κατοχής και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Καταφέρνει να κάνει τις ομάδες του πολύ δημιουργικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x