Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αυτοί είναι οι 13-14 για τη σύνθεση του Ολυμπιακού στη Χάιφα»

Για τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, τα μεταγραφικά αλλά και το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ επανέλαβε αρχικά την πληροφορία ότι ο Γκουστάβο Σκάρπα θα παίζει στους Πειραιώτες τον Ιανουάριο, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια στα άλλα ονόματα που προκύπτουν (όπως του Καμπράλ και του Στάιλς).

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι μπορεί η λίστα για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα να πρέπει να δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/07), ωστόσο υπενθύμισε πως υπάρχει παράθυρο για δύο επιπλέον παίκτες μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα.

Σχολιάζοντας δε τη δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς, είπε ότι αυτό που περιμένουμε είναι να ρίξει τους ρυθμούς των προπονήσεων ο Πορτογάλος και η ομάδα να εμφανιστεί με φρεσκάδα, αντοχές και τρεξίματα, καθώς με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, τον Ροντρίγκες νοκ άουτ για το πρώτο ματς και τον Βρσάλικο να πρέπει να παίζει οριακά, είναι δύσκολο να δούμε θεαματική βελτίωση σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού.

Τέλος, με αφορμή το χθεσινό φιλικό με τον Άρη, ανέφερε ότι φαίνεται ξεκάθαρα πια ποιοι είναι οι 13-14 παίκτες που έχει στο μυαλό ο Μαρτίνς για τη Χάιφα. Πρόκειται για τους έντεκα που έπαιξαν με την Άλκμααρ, συν του Μανωλά, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Εμβιλά.

Ερωτηθείς για τον τελευταίο, απάντησε χαρακτηριστικά πως «αν δεν παίξει ο Εμβιλά, ποιος θα παίξει»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x