Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Γιατί περίμενα τον Ονιεκούρου με την ΑΕΚ!»

Για Ονιεκούρου, Κύπελλο και τα φετινά ντέρμπι μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι οι πληροφορίες λένε πως ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου θα οριστεί τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου (και όχι Μεγάλη Τετάρτη), κατόπιν επιθυμίας του ΠΑΟΚ, για να έχει μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης.

Έκανε επίσης μια παρατήρηση σχετικά με τα φετινά ντέρμπι, εξηγώντας ότι ο Ολυμπιακός πήρε τρεις νίκες (2-1 τον ΠΑΟΚ, 3-2 και 1-0 την ΑΕΚ) έχοντας στην ενδεκάδα έναν καθαρό κλασικό εξτρέμ, Ονιεκούρου ή Γκάρι Ροντρίγκες.

Αντίθετα, στις τέσσερις ισοπαλίες (0-0 και 0-0 με Παναθηναϊκό, 1-1 με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) που έφεραν οι πρωταθλητές, δεν είχαν κανέναν κλασικό ακραίο.

Έτσι, σχολίασε πως περίμενε, απόντος του Γκάρι, να έχει στην αποστολή με ΑΕΚ τον Ονιεκούρου ο Πέδρο Μαρτίνς και να τον ρίξει στη μάχη αν χρειαζόταν, κάτι που προφανώς δεν έκανε γιατί τον έχει τελεσίδικα πλέον εκτός πλάνων.

Καταλήγοντας, είπε ότι η εξήγηση για την πλήρη απενεργοποίηση των Κούντε, Ονιεκούρου και Λόπες ότι είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται τη νέα σεζόν και δη τα προκριματικά του Champions League.

Ακούστε τι είπε για τις μεταγραφικές συζητήσεις των «ερυθρόλευκων» για τους τρεις παίκτες τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x