Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το πλάνο Μίτσελ, το κάτι παραπάνω ανά ματς και ο Βρουσάι ως δεξί μπακ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «το καλό είναι ότι ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ κάτι παραπάνω κάνει σε κάθε παιχνίδι. Με τον Ατρόμητο ήταν το πρώτο παιχνίδι που κέρδισε χωρίς μεγάλο άγχος, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί φέτος. Με την Καραμπάγκ στο πρώτο ματς έπαιξε 60 λεπτά το καλύτερό του παιχνίδι στο Γιουρόπα.

Με τον ΟΦΗ έκανε το πρώτο του φετινό διπλό σε Ελλάδα και Ευρώπη, και έκανε και με ανατροπή. Στο δεύτερο παιχνίδι με την Καραμπάγκ, πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Ευρώπη και δεν δέχθηκε και γκολ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βλέπεις αν μη τι άλλο μία βελτίωση, θα ήσουν άδικος αν πεις ότι δεν τη βλέπεις… Αν πάρει τη νίκη και στο ντέρμπι, σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο και αυτό, παράδειγμα το 3/3 στο πρωτάθλημα
».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως είναι εξαιρετικά κρίσιμο βαθμολογικά, γιατί αν δεν κερδίσει απόψε θα μείνει 9-10 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα έχει να επισκεφτεί στη Λεωφόρο στις 6/11.

Ο Βρουσάι ναι μεν είναι εξτρέμ και έχει δώσει λύσεις μόνο εναλλακτικά ως δεξί μπακ, αλλά ίσως είναι καλό ενόψει του αποψινού αγώνα, ότι είχε παίξει ως δεξί μπακ 60 λεπτά με τον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή και έπαιξε (όλη τη γραμμή) την Πέμπτη με την Καραμπάγκ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Τζολάκης ή Πασχαλάκης, Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Ντόι ή Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (αν πάνε όλα καλά στη σημερινή δοκιμή), Χουάνγκ και μία θέση παίζεται μεταξύ Χάμες, Μπιέλ και Αγκιμπού.

Ο Μπακαμπού θα είναι μπροστά και γύρω του θα είναι ο Ροντρίγκες και ο Μασούρας, αλλά μπορεί να παίξουν επίσης, Μπιέλ και Αγκιμπού.

«Κατά τη γνώμη μου, θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή να παίξει έξω αριστερά ο Αμπού Καμαρά, όπως έγινε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο Μπακού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x