Europa League

Δυσαρέσκεια και δύο ερωτηματικά στη Μακάμπι Χάιφα εν όψει Παναθηναϊκού

Το 1-1 απέναντι στην Μπεϊτάρ προκάλεσε προβληματισμό στη Μακάμπι Χάιφα, που προετοιμάζεται πλέον για Λεωφόρο με δύο ερωτηματικά εν όψει Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει εδώ και μέρες την προσοχή του αποκλειστικά στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα (19:45) για την τελευταία αγωνιστική του Europa League, όπου οι «πράσινοι» αρκούνται και σε ισοπαλία (αλλά προφανώς θέλουν τη νίκη) για να συνεχίσουν στο Conference League.

Το κλίμα πάντως στις τάξεις των Ισραηλινών δεν είναι το καλύτερο μετά το χθεσινό 1-1 με την Μπεϊτάρ, καθώς πλέον η Μακάμπι Χάιφα είναι τέταρτη και στο -6 από την πρωτοπόρο Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Αν δεν ξυπνήσουμε και αν συνεχίσουμε να χάνουμε έτσι βαθμούς, θα αποχαιρετήσουμε από νωρίς το πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μεσάι Ντέγκο.

Πλέον η Μακάμπι Χάιφα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Λεωφόρου αναμένοντας τα νεότερα για δύο τραυματίες. Ο Ισραηλινός στόπερ Σον Γκόλντμπεργκ (13 συμμετοχές φέτος) και ο μεσοαμυντικός από τον Νίγηρα Αλί Μοχάμεντ (19 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος) είναι στο… όριο για να προλάβουν ή να χάσουν το κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται.

Εξάλλου, οι Ισραηλινοί εκδρομείς οπαδοί έχουν ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο διάστημα της παραμονής τους στην Αθήνα. Η Μακάμπι Χάιφα έχει πάρει 800 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μένει να φανεί τι θα συμβεί εφόσον αποφασιστεί από την κυβέρνηση να μπει λουκέτο στα γήπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x