Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μια νίκη με την ΑΕΚ θα δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ΑΕΚ.

Μια «μεγάλη» νίκη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να… ανέβει ψυχολογικά, με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ να του προσφέρει αυτή την ευκαιρία, όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εάν ο Παναθηναϊκός το κερδίσει θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια. Δεν έχει βρει το καλό αποτέλεσμα έως τώρα. Βρίσκει μια ομάδα πολύ καλύτερη από πέρυσι, μεσοεπιθετικά, βεβαίως έχει και τα μειονεκτήματά της. Πάει με καλή ψυχολογία, ενώ ο Παλάσιος θα παίξει πλην συγκλονιστικού απροόπτου. Στα αξιοσημείωτα είναι και η επιστροφή του Βαγιαννίδη στην αποστολή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το γεγονός πως το «τριφύλλι» δέχεται γκολ στην πρώτη φάση που του γίνεται είναι το πιο ανησυχητικό δεδομένης και της ποιότητας παικτών όπως ο Λιβάι Γκαρσία.

Ενώ για την 11άδα του Παναθηναϊκού την Κυριακή, ο Νικολογιάννης εκτίμησε ότι θα επανέλθει ο Μπρινιόλι, Ρούμπεν Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλος θα παίξουν σίγουρα, ενώ μπροστά παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Βιτάλ.

Παράλληλα, μνημόνευσε και την περυσινή καλή εμφάνιση του Χατζηγιοβάνη στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας ότι τα ντέρμπι είναι πάντα πιο «εύκολα» στην ψυχολογική τους διαχείριση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x