Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνης έχουν σοβαρές πιθανότητες για 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να κερδίσει.

Την εκτίμησή του για το πως θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός σε επίπεδο προσώπων στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναλύοντας και το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Δεν αποκλείω ο Γιοβάνοβιτς να βάλει την ίδια ομάδα με μόνη αλλαγή τον Μπρινιόλι, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξουν Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνης. Αν είναι έτσι δεν θα παίξει ο Μαουρίσιο, που θα βγάλει κούραση με τρία ματς σε μια εβδομάδα. Δε νομίζω ότι θα μείνει εκτός ο Βιγιαφάνιες. Αν αγωνιστεί ο Ρούμπεν, ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι εσωτερικός μέσος. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, θα πάρει το μομέντουμ. Αν χάσει, θα μπούμε πάλι σε μια συζήτηση για αποτελέσματα κτλ. Θα παίξει ρόλο το πως θα παρουσιαστεί στα μπακ του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι για να πάρει αποτέλεσμα το «τριφύλλι» πρέπει να σκοράρει, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, θεωρώντας πως ένα γκολ δεν θα του φτάσει.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι δεν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει με δύο σέντερ φορ, κρατώντας τον Καρλίτος αλλαγή λόγω της απουσίας του.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x