Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κάποιοι θέλουν να μην βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός - Έχει αποφασίσει για 11άδα ο Ιβάν»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι υπάρχει επιθυμία να μην παίξει στην Ευρώπη του χρόνου ο Παναθηναϊκός κι αναφέρθηκε στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τις ενστάσεις του για την τιμωρία του Χουάνκαρ ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας λόγο για επιθυμία κάποιων να βάλουν εμπόδια στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη του χρόνου.

«Πάμε να παίξουμε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε, μετά τα χθεσινά και με τον Χουάνκαρ. Είναι μια απόφαση σκάνδαλο, για τέτοιο μαρκάρισμα να τρώει κόκκινη και τρεις αγωνιστικές. Είναι η ερμηνεία που δόθηκε. Δημιουργεί αναστάτωση και θέλει μεγάλη προσοχή τόσο από τον κόσμο αλλά και να μην χαλάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει μια επιθυμία, δεν ξέρω από ποιους, να μην βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως πήρε κόκκινη ο Χουάνκαρ, αλλά κι ότι ένας παίκτης έδειξε τα γεννητικά του όργανα και τελικά τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, όπως συνέβη με τον Ματίγια και την έφεση του Άρη», είπε μεταξύ άλλων.

Για τα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η 11άδα του «τριφύλλιού» απέναντι στον Ολυμπιακό θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδη, ενώ δεν βλέπει τον Γιοβάνοβιτς να αλλάζει σχηματισμό.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης στάθηκε στην πρόθεση του Παναθηναϊκού να μπει πιεστικά στο ντέρμπι, για να βρει ένα γρήγορο γκολ και να κάνει την κατάλληλη διαχείριση στη συνέχεια, έχοντας επιλογές και από τον πάγκο πλέον.

Ενώ επισήμανε πως μέσα στην ημέρα οι «πράσινοι» θα ανακοινώσουν και sold out στα εισιτήρια.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x