Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα για Χουάνκαρ - Και φύσημα αρκεί για να κλείσει η Λεωφόρος

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο σκάνδαλο της ποινής του Χουάνκαρ, εξήγησε γιατί έγινε ό,τι έγινε και τόνισε πως απαιτείται ψυχραιμία από όλους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το σκεπτικό της προκλητικής τιμωρίας του Χουάνκαρ καθώς επίσης και τους λόγους που κρύβονται πίσω από αυτό, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«H τιμωρία σκάνδαλο του Χουάνκαρ θυμίζει παλιές εποχές του ποδοσφαίρου. Ο κύριος Βαντ έγραψε για βίαιη διαγωγή, αυτό το ερμήνευσε η δικαστής της πειθαρχικής επιτροπής με τον τρόπο που το ερμήνευσε κι έριξε τρεις. Δεν έχει καμία λογική αυτή η ποινή, για εμένα ο λόγος που έπεσε είναι για να δημιουργηθεί ένταση και στην ομάδα και στον κόσμο. Για αυτό όσοι πάνε την Κυριακή στο ντέρμπι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Ακόμα κι ένα φύσημα αρκεί για να κλείσει η Λεωφόρος. Το επόμενο βήμα θα είναι αυτό. Πρέπει να μην τσιμπήσουν και να στηρίξουν μόνο με την φωνή τους», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η έφεση του «τριφυλλιού» θα κατατεθεί σήμερα ή αύριο, με στόχο να εκδικαστεί την επόμενη Δευτέρα και να παίξει ο Ισπανός μπακ με την Λαμία, καθώς η λογική λέει ότι θα πέσει ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρόκειται για... 20πλάσιο σκάνδαλο!

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι είναι θέμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών να είναι απόλυτα ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι γιατί ο Παναθηναϊκός θα μπλέξει αν δεν κερδίσει το ντέρμπι των «αιώνιων».

Ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε πως οι «πράσινοι» δεν θα έχουν ιδιαίτερες αλλαγές στην 11άδα τους, ενώ περιμένει να μπουν δυνατά, χωρίς να αποκλείσει την τριάδα στην άμυνα, σε περίπτωση που προηγηθούν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x