Stoiximan Super League

Με Βρσάλικο, Αγκιμπού και Εμβιλά η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Βόλου

Επιστροφή στην αποστολή του Ολυμπιακού για τους Σίμε Βρσάλικο και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ εκτός από την αυριανή (11/9) αναμέτρηση με τον Βόλο έμειναν οι Χουάνγκ, Σισέ.

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής (11/9, 18:30) αναμέτρησης με τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της Super League!

Στην 22άδα των «ερυθρόλευκων» συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιούλιο ο Σίμε Βρσάλικο, ενώ επέστρεψαν τόσο ο Εμβιλά, ο οποίος απουσίασε από το ματς με τη Ναντ, όσο και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Σισέ, λόγω του περιορισμού με τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι κοινοτικοί, αλλά και ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Τέλος, απών από την αποστολή είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος δεν ικανοποίησε με τη μεσοβδόμαδη εμφάνισή του στη Νάντη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Βόλο:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Βρσάλικο, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Άβιλα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Μπόουλερ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Ουΐ Τζο Χουάνγκ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x