Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Βόλος: Ψάχνει αντίδραση κόντρα σε μια ομάδα που συνηθίζει να τον ζορίζει

Μετά την ήττα στη Νάντη και προτού υποδεχτεί τη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός ψάχνει ενάντια στον Βόλο νίκη που θα του δώσει ηρεμία.

Ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι θα έφευγε από τη Νάντη με τον βαθμό της ισοπαλίας όμως δέχτηκε γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις και μπήκε με το αριστερό στη φάση των ομίλων του Europa League.

Προτού φιλοξενήσουν την ερχόμενη Πέμπτη (15/09) τη Φράιμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του θεσμού, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα (18:30, Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) τον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ψάχνοντας τη νίκη που αφενός θα τους φέρει ηρεμία και αφετέρου θα τους ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βολιώτες μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες ενάντια στους πρωταθλητές, ωστόσο οι τρεις τελευταίες εξ αυτών ήρθαν στο γκολ και μάλιστα στο τέλος. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι πρόκειται για ομάδα που συνηθίζει να ζορίζει τον Ολυμπιακό, για τον οποίο βέβαια δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης σήμερα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολογίζει στους Ίνμπομ Χουάνγκ, Σισέ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν στην αποστολή Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά και Βρσάλικο.

Πιθανή ενδεκάδα: Βατσλίκ, Άβιλα, Μανωλάς, Μπα, Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε, Μπιέλ, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με τους νεοαποκτηθέντες Μπατόκιο και Οζέγκοβιτς να μπαίνουν για πρώτη φορά στην αποστολή. Ωστόσο δεν είναι σαφές αν θα είναι διαθέσιμος ο Φερνάντες, που ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μπατόκιο, Φερνάντεθ, Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Κουρομπύλια, Μεϊντάνας
4ος: Μαλούτας
VAR: Ζαμπάλας, Μωΰσιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x