Υπομονή λίγες ώρες θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού για να δουν τον Χάμες Ροντρίγκες με τα ερυθρόλευκα. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Κολομβιανού μέσου αναμένεται την Πέμπτη. Απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα να ρυθμιστούν για να επισημοποιηθεί το deal, ενώ ο παίκτης έχει ήδη ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό, όπως μετέδωσε νωρίτερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, προβλέπει δανεισμό του από την Αλ Ραγιάν με «ενοίκιο» 500.000 και οψιόν αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός και οι Άραβες θα μοιραστούν το κόστος του συμβολαίου του 31χρονου άσου, ο οποίος έχει κασέ πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

Αν όλα πάνε καλά και υπάρξουν και οι ανακοινώσεις, ο Χάμες θα είναι στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών, που είναι η Πέμπτη, αναμένεται με ενδιαφέρον αφού ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητεί μεσοαμυντικό (με τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο πάντα στα υπόψη) και πιθανώς να αποκτήσει και τερματοφύλακα (με τα σενάρια για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να συνεχίζονται).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x