Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με παιχνίδι την Πέμπτη το βράδυ, ο Ολυμπιακός πάει με μιάμιση προπόνηση στο σημερινό ματς με τη Λαμία και ο Μίτσελ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Η λογική λέει ότι θα δούμε Σαμασέκου πρώτη φορά στα χαφ, αφού λείπει ο Εμβιλά με μία ίωση. Θα δούμε έναν παίκτη που πήρε χρόνο συμμετοχής και στο Αγρίνιο και περιμένουμε να δούμε περισσότερα από εκείνον», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε να δούμε μήπως πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Φορτούνης, τον οποίο είδαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο Αγρίνιο. Στην επίθεση θα έχουμε Μπακαμπού στην κορυφή, αφού ο Ελ Αραμπί έπαιξε αρκετά στη Γερμανία και ο Μίτσελ θα θέλει να τον ξεκουράσει ενόψει Ναντ και Παναθηναϊκού. Τέτοιοι παίκτες χρειάζονται σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Ψάχνουμε να δούμε αν θα είναι στα στόπερ ο Ντόι με τον Σωκράτη ή τον Σισέ. Αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ και αν θα παίξει ο Ιν Μπομ στα χαφ, ενώ ο Αγκιμπού είναι στην αποστολή. Ο Μίτσελ έχει αρκετές επιλογές από τη μέση και μπροστά και θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές του επιλογές για την ενδεκάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x