Stoiximan Super League

Η Ντεμίρσπορ θα αγοράσει υποχρεωτικά τον Ονιεκούρου αν βγει στην Ευρώπη

Ο Χένρι Ονιεκούρου δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Ντεμίρσπορ, που θα κληθεί να τον αγοράσει αν βγει στην Ευρώπη.

Ένα από τα... βαρίδια στο ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελεί πλέον παρελθόν, με τον Χένρι Ονιεκούρου να επιστρέφει στην Τουρκία όχι για τη Γαλατάσαραϊ αυτή τη φορά, αλλά για την Άδανα Ντεμίρσπορ.

Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ με μονοετή δανεισμό που, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», θα γίνει μόνιμη μεταγραφή σε περίπτωση που η Ντεμίρ εξασφαλίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, παρότι νεοφώτιστη, η ομάδα των Αδάνων διεκδίκησε ένα εισιτήριο για να παίξει εκτός συνόρων, ωστόσο ένα κακό σερί από τον Μάρτιο και μετά την έριξε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super Lig.

Φέτος, με παίκτες όπως ο Μπαλοτέλι, ο Μπελχαντά, ο Σταμπουλί, ο Ινλέρ, o Ασομπαλόνγκα αλλά και οι Άοσμαν-Εντιαγέ, η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα στοχεύει ακόμη πιο ψηλά.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν το καλοκαίρι του 2021 τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μονακό, ωστόσο η παρουσία του στο λιμάνι ήταν απογοητευτική - σκόραρε μία φορά και μοίρασε μία ασίστ σε 27 συμμετοχές με τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x