Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Η ξεκάθαρη στάση για Βέλεθ και οι κινήσεις της ΠΑΕ για τον Ισπανό στόπερ

Ούτε καν το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για παραχώρηση του Βέλεθ έναντι 200.000 ευρώ στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.

Η πρόταση από την Αλ Φατέχ για την απόκτηση του Φραν Βέλεθ δεν μπορεί όχι να γίνει αποδεκτή από τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε καν να συζητηθεί.

Οι μόλις 200.000 ευρώ για βασικό ποδοσφαιριστή και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας είναι ένα πολύ μικρό ποσό και καταλαβαίνει κανείς ότι στο «τριφύλλι» δεν μπαίνουν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Υπάρχει ήδη επαφή για επέκταση συμβολαίου του Ισπανού (το τωρινό λήγει το καλοκαίρι του 2023) στόπερ με αυξημένες αποδοχές. Ο Βέλεθ αμείβεται τώρα με 300.000 ευρώ ετησίως. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να του δώσουν αρκετά σημαντική αύξηση και να του κάνουν νέο διετές συμβόλαιο.

Το ενδεχόμενο η Αλ Φατέχ να επανέλθει με σημαντικά βελτιωμένη πρόταση δεν το γνωρίζει κανείς. Με τα τωρινά δεδομένα, ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Άλλωστε, η στάση της πράσινης ΠΑΕ σε τέτοια θέματα έχει αλλάξει εδώ και καιρό και είναι χαρακτηριστικές οι πρόσφατες αρνήσεις του κλαμπ σε προτάσεις με μικρό ποσό ή και… καθόλου για Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Μαουρίσιο στο παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x