Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Τα δυο-τρία ερωτηματικά για την 11άδα του Παναθηναϊκού και η… ανθρωποφαγία για Σπόραρ»!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για το χθεσινό (18/07) φιλικό, για την 11άδα με Ντνίπρο και πώς σχολίασε την κριτική για Σπόραρ.

Το σχόλιό του για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο κατέθεσε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως το «τριφύλλι» είχε «δύο πρόσωπα. Ένα καλό στο δεύτερο ημίχρονο και ένα κακό στο πρώτο, αλλά όχι ανασταλτικά, κυρίως στο κομμάτι με την μπάλα στα πόδια, καθώς οι παίκτες έκαναν πολλά λάθη».

Και πρόσθεσε: «Πήρε μαθήματα ο Παναθηναϊκός ενόψει Ντνίπρο. Θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερος, το είπε και ο Γιοβάνοβιτς, προσωπική μου γνώμη, ωστόσο, είναι πως δεν ήταν τόσο κακός».

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με την κριτική, που γίνεται στον Σπόραρ, τόνισε: «Ο Σπόραρ πληρώνει το περσινό χαμένο πέναλτι με τον Βόλο. Δεν μπορώ να μη συμφωνήσω ότι δεν είναι καλά. Πέρυσι, στο ξεκίνημα, ωστόσο, μια χαρά ήταν, έκανε μια κοιλιά Γενάρη-Φλεβάρη, και στη συνέχεια πέτυχε πάλι σημαντικά γκολ στα πλέι οφ. Καταλαβαίνω την γκρίνια, αλλά δεν θα φτάσω σε σημείο ανθρωποφαγίας για τον Σπόραρ. Τον βασικό επιθετικός της εθνικής Σλοβενίας με πάνω από 180 γκολ στην καριέρα του»!

Επιπρόσθετα, σχολίασε: «Για τον Γερεμέγεφ, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ, ενώ ο Τσόκαϊ δεν τα πήγε καλά χθες. Δεν χρειάζεται, πάντως, το χθεσινό παιχνίδι, για να καταλάβουμε ότι πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός ισάξιο 6άρι του Ρούμπεν».

Τέλος, για την 11άδα ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντνίπρο, ανέφερε: «Τα διλήμματα στην 11άδα είναι δυο-τρία. Το Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης, το Τσόκαϊ ή άλλος, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Γιοβάνοβιτς τον Κλεϊνχέισλερ και μένει να δούμε τι θα γίνει και στο αριστερό ''φτερό'' με τον Μπερνάρ. Ο Μπερνάρ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, αλλά στα δύο φιλικά στην Αθήνα δεν ήταν καλός και χθες, μάλιστα, προσπαθούσε να κάνει πράγματα, που δεν βγαίνουν, όντας εκτός κλίματος. Το ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα πάει αριστερά αν δεν παίξει ο Μπερνάρ».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Νίκο Αθανασίου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x