Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Να ξαναγίνει ομάδα μέχρι τη Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να… συνέλθει για να περάσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ στο Conference League.

Καλή αλλά σε καμία περίπτωση εύκολη δεν είναι η κλήρωση του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ στα playoffs του Conference League, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Επισήμανε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται ενίσχυση και να ξαναβρεί τον εαυτό της για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

«Σαφώς και υπήρχαν πιο δύσκολες ομάδες στην κλήρωση, αλλά η Μίντιλαντ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Λένε ότι τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερη από την Κοπεγχάγη, που άφησε τον ΠΑΟΚ δεύτερο στη φάση των ομίλων, ενώ είναι και πρωτοπόρος φέτος στη Δανία. Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως οι Δανοί έχουν διακοπή πρωταθλήματος το χειμώνα και η επιστροφή τους θα είναι στα ματς του Conference League», τόνισε και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ στο δίμηνο που μεσολαβεί να ενισχυθεί και να ξαναγίνει κανονική ομάδα. Ό,τι κι αν γίνει στην Ευρώπη, χρειάζεται αναμόρφωση το ρόστερ. Το χειμώνα το πλάνο είναι να αποκτήσει η ομάδα πλάγια μπακ και μεσοεπιθετικούς και να γίνουν περισσότερες προσθήκες το καλοκαίρι».

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην αλγοριθμική και στατιστική αναζήτηση παικτών που γίνεται από το τμήμα σκάουτινγκ των Δανών, αλλά και τον υψηλό βαθμό αθλητικότητας που έχει η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x