Βόλεϊ

Δεν επιλέχθηκαν στο κορεάτικο ντραφτ των 200.000 ευρώ οι ελληνικές συμμετοχές

Οι Χαντάβα, Χίπε, Μερκάδο, Κούλερκαν, Μίτροβιτς και Χόλστον που αγωνίζονται στην Ελλάδα, δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο κορεάτικο ντραφτ με συμβόλαιο 200.000 δολάρια.

Χωρίς να διακριθεί κάποια αθλήτρια που αγωνίζεται στη Volley League Γυναικών, ολοκληρώθηκε το ντραφτ του κορεάτικου πρωταθλήματος το οποίο προσφέρει συμβόλαιο 200.000 ευρώ σε επτά σπουδαίες παίκτριες και τη δυνατότητα να εξασφαλιστεί οικονομικά.

Από την χώρα μας, δήλωσαν συμμετοχή η Εύα Χαντάβα του Παναθηναϊκού η Σάσκια Χίπε του Ολυμπιακού, η Έρικα Μερκάδο του Άρη, η Κάντι Κούλερκαν που αγωνίζεται στο Μαρκόπουλο, καθώς και οι Αντρέα Μίτροβιτς και Αλεξάντρα Χόλστον του ΑΟ Θήρας.

Οι μεγάλες... τυχερές που επιλέχθηκαν να αγωνιστούν στη Νότια Κορέα και να εξασφαλίσουν το τεράστιο χρηματικό ποσό για τα δεδομένα του γυναικείου βόλεϊ, που μάλιστα στη χώρα μας λογίζεται ως «ερασιτεχνικό», είναι οι Nία Ριντ, Ελίζαμπεθ Λένκε, Γιέλενα Μλαντένοβιτς, Αναστασία Γκουρμπάνοβα, Καταρίνα Γιόβιτς, Λετίσια Μπασόκο και Γιασμίν Μπέταρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x