Λάμπρος Γκαραγκάνης

Υπάρχει «Πανάθα» και είναι ακόμη εδώ!

Συγνώμη κύριε Όσιμ! Η μπάλα είναι τσατσά… Η πόρνη εξασκεί ένα ξεκάθαρο επάγγελμα: παρέχει υπηρεσίες, έναντι αμοιβής. Συνήθως δεν ξεγελά τον πελάτη, μα το πιθανότερο την εκμεταλλεύονται οι προαγωγοί και οι «προστάτες» της.

Συγνώμη κύριε Όσιμ! Η μπάλα είναι τσατσά… Η πόρνη εξασκεί ένα ξεκάθαρο επάγγελμα: παρέχει υπηρεσίες, έναντι αμοιβής. Συνήθως δεν ξεγελά τον πελάτη, μα το πιθανότερο την εκμεταλλεύονται οι προαγωγοί και οι «προστάτες» της.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Που ειρήσθω εν παρόδω όταν «εντοπίσουν» αμούστακα παιδάκια, άμαθα σε τέτοια σκηνικά, τα εκμεταλλεύονται! Οποιαδήποτε ομοιότητα εντοπίσετε στα παραπάνω επίτηδες έχει γραφτεί, ώστε να συνδυαστεί με τα όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Κατά βάση στην ανωριμότητα του Καρνέζη, που στοίχισε μία τεράστια πρόκριση-ανατροπή στο «τριφύλλι», η οποία θα μπορούσε ν΄ αλλάξει ριζικά τα δεδομένα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» απέδειξαν πως είναι τελικά προτιμότερο να διαθέτεις μία κακή ομάδα με παίκτες-ηγέτες, παρά μία μέτρια προς καλή ομάδα με παίκτες-«γατάκια». Ο Ολυμπιακός, νωρίτερα, μόλις στο τέταρτο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων μέσα στη σεζόν που διανύουμε, διατήρησε το αρνητικό σερί του, μην μπορώντας όχι μόνο να πάρει αποτέλεσμα, αλλά να είναι και τραγικός.

Από τη Μακάμπι ήρθε ήττα και αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ, από τον Παναθηναϊκό ήττα με ανατροπή στο σκορ, από την ΑΕΚ ήττα στις καθυστερήσεις και από τον ΠΑΟΚ ήττα-αποκλεισμός από το Κύπελλο με μία ευκαιρία στην Τούμπα, στο τέλος του αγώνα μάλιστα, σ΄ ένα παιχνίδι που έπρεπε να σκοράρει.

Τόσο καιρό τονίζεται η προέλαση του Ολυμπιακού στην ελληνική επαρχία, που ναι μεν είναι επίτευγμα, όμως δεν χαρίζει τίποτα παραπάνω, ίσως, από ένα πρωτάθλημα. Ο ασταθής φετινός Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων και των διοικητικών «παρατράγουδων» έχει δείξει, τουλάχιστον, ότι στα δύσκολα και κάτω από τις διαμορφωθείσες συνθήκες, ακόμη κι αν ψυχορραγεί, ΥΠΑΡΧΕΙ…

Κέρδισε τον μεγάλο του αντίπαλο με ανατροπή στο σκορ, «προκρίθηκε» παρά ένα… φύσημα κι ένα τσαφ στους «4» του Κυπέλλου!! Έχοντας γράψει άπειρα άσχημα για το αθηναϊκό κλαμπ, αυτό το βράδυ του αποκλεισμού από την ΑΕΚ ο κόσμος του μπορεί να πέσει για ύπνο, γνωρίζοντας πως υποστηρίζει μία τεράστια ομάδα, την αγαπημένη του «Πανάθα», η οποία μπορεί να τον πικραίνει στα… εύκολα, εκεί που πρέπει, όμως, να αποβάλει την ξενέρα και να υψώσει ανάστημα το κάνει.

Ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος παίζει με Άρη και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκη, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ Φάληρο! Έχοντας πάρει… κανένα μεγάλο ματς ως τώρα δεν θα έπρεπε να θεωρείται βέβαιος Πρωταθλητής Ελλάδας. Αν ο Παναθηναϊκός γίνει ξανά «Πανάθα» στις αγωνιστικές που απομένουν και συνεχίσει (όπως στη ματσάρα με την ΑΕΚ) να δηλώνει «παρών», τότε έχουμε ψωμί ακόμη…

ΥΓ.1: Τα όσα αναγράφονται για τον Παναθηναϊκό, μ΄ έναν πρόχειρο παραλληλισμό ισχύουν και για την ΑΕΚ, η οποία στάθηκε τυχερή, ωστόσο το πάλεψε ως το τέλος, δικαιώθηκε και μπράβο της.

ΥΓ.2: Η σταδιακή απαξίωση που εσχάτως αντιλαμβάνομαι και αφορά τον Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα έχει εύκολη κατάποση! Ο Γάλλος είναι παικτάρα, ηγέτης με άντερα και το απέδειξε ξανά. Συμπονώ αυτόν που θα πάρει την απόφαση να τον πουλήσει το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x