Λάμπρος Γκαραγκάνης

Τί μπορεί να κρύβεται κάτω από τη φούστα του Τζιμπρίλ;

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, αλληγορικά θα το κουβεντιάσουμε! Μπορεί, λοιπόν, και τίποτα… Σε γενικές γραμμές ένας σούπερ σταρ δεν χρειάζεται κανέναν προφανή λόγο, ώστε να βρεθεί στο κέντρο της δημοσιότητας.

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, αλληγορικά θα το κουβεντιάσουμε! Μπορεί, λοιπόν, και τίποτα… Σε γενικές γραμμές ένας σούπερ σταρ δεν χρειάζεται κανέναν προφανή λόγο, ώστε να βρεθεί στο κέντρο της δημοσιότητας.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ειδικά αν, όπως στην περίπτωση του Σισέ, το έχει ξανακάνει, έχοντας κι έναν τρόπο ζωής αντισυμβατικό με τα κοινά δρώμενα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τόσο διάσημων και πλούσιων συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν επιλέξει έναν πιο βιτρινάτο τρόπο ζωής, δεν απαιτείται καν αιτιολόγηση για το τι αγόρασαν, για το που έφαγαν, για το τι φόρεσαν.

Η Lady GaGa δεν ήταν που είχε φορέσει φόρεμα φτιαγμένο από ωμό κρέας; Όσο καλοί, λοιπόν, και να είναι οι σούπερ σταρ σ΄ αυτά που πραγματεύονται (κάτι που είναι και η κινητήριος δύναμη, που τους πληρώνει και τους ωθεί σ΄ αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο ζωής) δεν πρέπει κανείς να μπει στη διαδικασία να κρίνει βάσει λογικής τα εκτός δουλειάς τους.

Διότι, απλώς, λογική δεν υπάρχει! Για να ξεπεράσει κάποιος τα όριά του και να ξεχωρίσει στον κύκλο εργασιών του, πρέπει να βάζει τον εαυτό του πάνω απ΄ όλους και απ΄ όλα και να μη λογαριάζει κριτικές και εμπόδια. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά ακόμη και των άριστων επαγγελματιών, με τους πρώτους, τους ξεχωριστούς, τους σούπερ σταρ!

Μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο παραμονής του στην Ελλάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ και θα έχει μπει στη διαδικασία να διαβάσει αθλητικές εφημερίδες, στις οποίες πλειστάκις είναι «πρώτη μούρη», και θα έχει καταλάβει το κλίμα που καλλιεργείται πριν από τόσο σημαντικά παιχνίδια και ειδικά ντέρμπι. «Παίζει», ίσως, λοιπόν, μ΄ αυτό!

Τον πολύπλευρό ρόλο του στον Παναθηναϊκό τον έχουμε επισημάνει, οπότε δεν υφίσταται λόγος επανάληψης. Ποιός μπορεί, λοιπόν, να μην υποθέσει πως η εκκεντρική του αυτή ενδυματολογική επιλογή δεν έγινε και για λόγους αποφόρτισης της ομάδας; Σου λέει: «μεν και δεν θα ξοδέψουν τόνους χαρτιού και μελανιού για το τι φόρεσα και κανείς δεν θα θέσει ειδησεογραφική προτεραιότητα ό,τι άλλο γίνει στην ομάδα».

Κέρδος προκύπτει και μάλιστα προφανές. Ειδικά το διάστημα που ο Παναθηναϊκός δείχνει πιο ομάδα και ανεβαίνει αγωνιστικά, τα διοικητικά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, η ανανέωση του Βύντρα επίσης, όλα τα ζητήματα «Σισέ» διατηρούνται στην πρώτη γραμμή. Θα μείνει, δεν θα μείνει, αν θα μείνει πως θα μείνει, αν δεν μείνει που θα πάει κτλ!

Ο Γάλλος ξέρει ότι… πουλάει και θεωρώ ότι τίποτα δεν κάνει στην τύχη! Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, είναι ο μισός Παναθηναϊκός, ο ηγέτης μίας ομάδας που παίζει τα ρέστα της σ΄ ένα και μόνο ματς, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Λογικό το βρίσκω να συγκεντρώσει όλη την πίεση πάνω του και ν΄ αφήσει τους υπόλοιπους να ετοιμάζονται για το Φάληρο. Αυτός δείχνει καιρό τώρα έτοιμος… Αυξάνει, μάλιστα, τον προσωπικό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, γνωρίζοντας σίγουρα πως το «γλέντι» απ΄ την αντίπερα όχθη, σε περίπτωση «στραβής» στο Φάληρο, θα είναι ανελέητο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x