Games

5 mobile games από την Nintendo για κινητά μέχρι το 2017

Κατά την ενημέρωση των μετόχων ύστερα από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Nintendo για το οικονομικό έτος που πέρασε...

Κατά την ενημέρωση των μετόχων ύστερα από την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Nintendo για το οικονομικό έτος που πέρασε, ο Satoru Iwata εξήγησε ότι?η εταιρεία προτίθεται να διαθέσει 5 mobile games μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2017.

Δέχτηκε επίσης ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να φαίνεται μικρός στους επενδυτές, για τα δεδομένα της κατηγορίας τουλάχιστον, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εξήγηση ότι στόχος είναι να πετύχουν αυτοί οι τίτλοι και να αντέξουν σε βάθος χρόνου μετά την κυκλοφορία τους.

Αναγνώρισε επίσης ότι υπάρχει διαφορετική νοοτροπία στην ανάπτυξη των mobile games σε σχέση με την ανάπτυξη για φορητές κονσόλες και πως η διαφορά έχει συνυπολογιστεί.

Δεν αποκλείστηκε κανένα IP από την κατηγορία, αλλά ο Satoru Iwata εξήγησε ότι ακόμη και το πιο αναγνωρίσιμο IP, λόγω μεγάλου ανταγωνισμού στην κατηγορία, είναι δύσκολο να πετύχει αν το αποτέλεσμα δεν είναι ποιοτικό.

Θύμισε ότι δεν έχει νόημα να γίνουν απλές μεταφορές, αφού το design δεν θα διευκόλυνε.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x