Ειδήσεις

Στην 29η θέση η Αγραφιώτη

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τις υποχρεώσεις της στα Laser Radial ιστιοπλοΐας γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η Άννα Αγραφιώτη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στην 29η θέση της γενικής κατάταξης του αγωνίσματος, μετά τις δυο πρώτες ιστιοδρομίες, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας. Η Αγραφιώτη τερμάτισε 28η στην πρώτη ιστιοδρομία, με χρόνο 3.18 και 26η στη δεύτερη ιστιοδρομία, με χρόνο 3.31 και έχει 57 βαθμούς.

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τις υποχρεώσεις της στα Laser Radial ιστιοπλοΐας γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η Άννα Αγραφιώτη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στην 29η θέση της γενικής κατάταξης του αγωνίσματος, μετά τις δυο πρώτες ιστιοδρομίες, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας. Η Αγραφιώτη τερμάτισε 28η στην πρώτη ιστιοδρομία, με χρόνο 3.18 και 29η στη δεύτερη ιστιοδρομία, με χρόνο 3.31 και έχει 57 βαθμούς.

Μετά τις δυο πρώτες κούρσες, προηγείται η Ιρλανδέζα Αναλις Μέρφι, με δεύτερη τη Βελγίδα Εβι Βαν Ακερ και τρίτη την Ολλανδέζα Μαρίτ Μπουουμέεστερ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x