Ειδήσεις

Ανοιχτός ο δρόμος για μετάλλιο!

Μόλις 39 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ηλίας Ηλιάδης για να επικρατήσει με ippon του Μαρκ Άντονι και έτσι διατήρησε ζωντανό το όνειρο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των -90kg στο τζούντο! Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε στο τατάμι αποφασισμένος να σώσει την παρτίδα (μετά από την ήττα από τον Ρώσο, Κίριλ Ντενίσοφ) και απέδειξε εύκολα την ανωτερότητά του κόντρα στον Αυστραλό αντίπαλό του. Ακολουθεί ο Βραζιλιάνος, Καμίλιο.

Μόλις 39 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ηλίας Ηλιάδης για να επικρατήσει με ippon του Μαρκ Άντονι και έτσι διατήρησε ζωντανό το όνειρο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των -90kg στο τζούντο!

Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε στο τατάμι αποφασισμένος να σώσει την παρτίδα (μετά από την ήττα από τον Ρώσο, Κίριλ Ντενίσοφ) και απέδειξε εύκολα την ανωτερότητά του κόντρα στον Αυστραλό αντίπαλό του.

Ο Ηλιάδης μπήκε με το… δεξί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Επικράτησε πρώτα του Σλοβένου, Ραντλ, στην συνέχεια νίκησε τον Λιθουανό, Μπάουζα, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρώσου, Ντενίσοφ. Μέσω της δεύτερης ευκαιρίας που δίνουν τα ρεπεσάζ, νίκησε στο «άψε σβήσε» τον Αυστραλό, Άντονι και ελπίζει ότι θα ανέβει στο βάθρο όπως και το 2004 στην Αθήνα. Επόμενος αντίπαλος ο Βραζιλιάνος, Καμίλιο.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x