Ειδήσεις

Κάθε αρχή και… δύσκολη

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το πρόγραμμα στην κατηγορία των 80 κιλών στο ταε κβον ντο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Στην πρεμιέρα του στους Αγώνες, ο Έλληνας «ασημένιος» Ολυμπιονίκης σε Αθήνα και Πεκίνο, θα βρει στο δρόμο του τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού, ο οποίος έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στην Αθήνα και ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2001 και το 2007 στα 84 κιλά και το 2009 στα 87.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το πρόγραμμα στην κατηγορία των 80 κιλών στο ταε κβον ντο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Στην πρεμιέρα του στους Αγώνες, ο Έλληνας «ασημένιος» Ολυμπιονίκης σε Αθήνα και Πεκίνο, θα βρει στο δρόμο του τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού, ο οποίος έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στην Αθήνα και ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2001 και το 2007 στα 84 κιλά και το 2009 στα 87.

Πέρα από την διεκδίκηση ενός ακόμα ολυμπιακού μεταλλίου, ο Νικολαΐδης έχει ένα ακόμα κίνητρο για να περάσει το εμπόδιο του Τούρκου, καθώς σε περίπτωση πρόκρισής του, πιθανότατα θα βρει στον δρόμο του τον άνθρωπο που του στέρησε το χρυσό στο Πεκίνο, το Νοτιοκορεάτη Ντογκμί Τσα.

Ο αθλητής από τη Νότιο Κορέα είναι το απόλυτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο ο Νικολαΐδης θα έχει την ευκαιρία να πάρει το... αίμα του πίσω και να ανοίξει τον δρόμο για μία ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x