Ειδήσεις

Έτοιμος για την υπεράσπιση του τίτλου

Την πρόκριση στον τελικό της πυγμαχίας στην κατηγορία των 49 κιλών των ανδρών πήρε ο Ζίμινγκ Σου. Ο Κινέζος πυγμάχος στον ημιτελικό στα πρώτα σημεία ήρθε ισόπαλος (15-15), όμως στα δεύτερα νίκησε τον Ιρλανδό, Πάντι Μπάρνς, ο οποίος αρκέστηκε στο χάλκινο μετάλλιο. Έτσι, ο Ζίμινγκ Σου θα έχει την ευκαιρία να πάρει και δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ίδια κατηγορία, κάτι που είχε κάνει και τέσσερα χρόνια νωρίτερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Την πρόκριση στον τελικό της πυγμαχίας των 49 κιλών των ανδρών πήρε ο Ζίμινγκ Σου. Ο Κινέζος πυγμάχος στον ημιτελικό στα πρώτα σημεία ήρθε ισόπαλος (15-15), όμως στα δεύτερα νίκησε τον Ιρλανδό, Πάντι Μπάρνς, ο οποίος αρκέστηκε στο χάλκινο μετάλλιο.

Έτσι, ο Ζίμινγκ Σου θα έχει την ευκαιρία να πάρει και δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ίδια κατηγορία, κάτι που είχε κάνει και τέσσερα χρόνια νωρίτερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Αντίπαλος του Σου στον τελικό θα είναι ο Ταϊλανδός, Καέο Πονγκπράιον, ο οποίος στον έτερο ημιτελικό της ίδιας κατηγορίας στην πυγμαχία, νίκησε στα σημεία 13-12 τον Ρώσο, Νταβίντ Αγιαραπετιγιάν που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x