Ειδήσεις

Ένα χρυσό μετάλλιο, δύο νικητές

Τέσσερις γύροι σκληρού αγώνα δεν στάθηκαν ικανοί για να αναδείξουν τον νικητή της κατηγορίας των +80 κιλών του Τάε Κβον Ντο. Μετά από μια συγκλονιστική μάχη, ο Κάρλο Μολφέτα –και αφού βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 6-1- κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, να ισοφαρίσει σε 9-9 τον Άντονι Ομπάμε και να στείλει τον αγώνα στον έξτρα χρόνο. Αφού ούτε κι εκεί οι δύο αθλητές δεν έλυσαν τις διαφορές τους, μίλησαν οι κριτές που ανακήρυξαν νικητή τον Ιταλό.

Τέσσερις γύροι σκληρού αγώνα δεν στάθηκαν ικανοί για να αναδείξουν τον νικητή της κατηγορίας των +80 κιλών του Τάε Κβον Ντο. Μετά από μια συγκλονιστική μάχη, ο Κάρλο Μολφέτα –και αφού βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 6-1- κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, να ισοφαρίσει σε 9-9 τον Άντονι Ομπάμε και να στείλει τον αγώνα στον έξτρα χρόνο.

Αφού ούτε κι εκεί οι δύο αθλητές δεν έλυσαν τις διαφορές τους, μίλησαν οι κριτές που ανακήρυξαν νικητή τον Ιταλό και ηττημένο τον αθλητή από την Γκαμπόν.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο μονομάχοι αγκαλιάστηκαν, αναγνωρίζοντας ο ένας τον άλλον ως «χρυσό» ολυμπιονίκη, δείχνοντας ποιο είναι το πραγματικό πνεύμα των αγώνων…

Τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας κατέληξαν στον Ρομπέλις Ντε Σπέιν από την Κούβα και τον Ξιάομπο Λιου από την Κίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x