Ειδήσεις

Μπλατ: «Να ξεκουραστώ και βλέπουμε…»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, άφησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής τόνισε πως αυτό που προέχει είναι η ξεκούρασή του και μετά εάν είναι θα πάρει την τελική του απόφαση, ωστόσο δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των Αργεντινών, τους οποίους αντιμετώπισε στο μικρό τελικό.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, άφησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής τόνισε πως αυτό που προέχει είναι η ξεκούρασή του και μετά εάν είναι θα πάρει την τελική του απόφαση, ωστόσο δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των Αργεντινών, τους οποίους αντιμετώπισε στο μικρό τελικό.

«Μόλις τελείωσε η παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πριν απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, για το αν θα μείνω, θα ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου και να ξεκουραστώ για δύο βδομάδες», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ, για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας.

«Το χάλκινο μετάλλιο είναι σαν το χρυσό», τόνισε στη συνέχεια ο Αμερικοϊσραηλινός προπονητής και πρόσθεσε: «Πρώτα απ’ όλα, σήμερα νικήσαμε μία τεράστια ομάδα και το λέω ειλικρινά. Η Αργεντινή είναι μία ομάδα με παγκόσμια αστέρια, μία τοπ ομάδα και μόνο που τους νικήσαμε είναι επίτευγμα».

Για να καταλήξει ο κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τα τελευταία χρόνια κερδίσαμε τρία μετάλλια με τη Ρωσία. Αυτά τα χρόνια ήταν καταπληκτικά, γιατί είχα τη δυνατότητα να δουλέψω με σπουδαία παιδιά. Ευχαριστώ τη Ρωσία που μου έδωσε την τιμή να προπονήσω μία τέτοια ομάδα. Αυτή είναι μία συναισθηματική στιγμή για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x