Ειδήσεις

Βρετανός, ο πιο δυνατός

Ένα μάλλον ανέλπιστο χρυσό μετάλλιο προστέθηκε στη συλλογή της Μεγάλης Βρετανίας στους Αγώνες του Λονδίνου. Πρωταγωνιστής ο Άντονι Τζόσουα ο οποίος κόντρα στα προγνωστικά «εκθρόνισε» το μεγάλο όνομα της κατηγορίας των +91 κιλών της πυγμαχίας, τον Ιταλό Αντόνιο Καμαρέλε και πανηγύρισε την κορυφαία στιγμή της καριέρας του μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ένα μάλλον ανέλπιστο χρυσό μετάλλιο προστέθηκε στη συλλογή της Μεγάλης Βρετανίας στους Αγώνες του Λονδίνου.

Πρωταγωνιστής ο Άντονι Τζόσουα ο οποίος κόντρα στα προγνωστικά «εκθρόνισε» το μεγάλο όνομα της κατηγορίας των +91 κιλών της πυγμαχίας, τον Ιταλό Αντόνιο Καμαρέλε και πανηγύρισε την κορυφαία στιγμή της καριέρας του μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου πήρε οριακά τους δύο πρώτους γύρους, όμως στον τρίτο γύρο ο 22χρονος αντεπιτέθηκε, ισορρόπησε την κατάσταση (18-18 τα σημεία) με τους κριτές να τον αναδεικνύουν νικητή.

Η διακύμανση των γύρων: 6-5, 7-5, 5-8.

Βιάστηκε να... πνιγεί στην αγκαλιά του προπονητή του ο Καμαρέλε, ο οποίος έμοιαζε βέβαιος ότι το τρίτο του Ολυμπιακό μετάλλιο θα ήταν χρυσό, όπως και το 2008. Οι κριτές είχαν αντίθετη άποψη, απόφαση που αμφισβήτησαν οι Ιταλοί όμως η έφεσή τους έπεσε στο κενό.

Στο χάλκινο μετάλλιο αρκέστηκαν οι δύο χαμένοι των ημιτελικών, ο Ιβάν Ντίτσκο (Καζακστάν) και ο Μαγκομεντρασούλ Μετζίντοφ (Αζερμπαϊτζάν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x