sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι μας έμεινε από την 6η αγωνιστική της Super League: Το πάρτι, το «αγγλικό» και τα κουτάβια

Η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr καταγράφει τα 7 πράγματα που κρατάμε από τα 7 ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League!

Η στήλη «Τι μας έμεινε» επιστρέφει και καταγράφει τα 7 πράγματα που κρατάμε από τα 7 ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League!

«Είναι τρελός ο καραφλός»


Ο Μίλαν Ράσταβατς η αλήθεια είναι πως πήγε στη Ριζούπολη με την πλάτη στον τοίχο. Αγχωμένος και πιεσμένος. Μπορεί να μαντέψει κανείς ότι θα είχαμε, πιθανότατα, εξελίξεις αν δεν ερχόταν καλό αποτέλεσμα. Με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ο Σέρβος τεχνικός είχε ένα τεράστιο «πρέπει» από πάνω του για «τρίποντο» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που επίσης, φυσικά, καιγόταν! Αλλά δεν… κάηκε ο τεχνικός των Αρκάδων! Με το γκολ του Μπαράλες, ο Αστέρας πανηγύρισε, επιτέλους, για πρώτη φορά στη σεζόν και οι περίπου 50 οπαδοί του, που βρέθηκαν στην Αθήνα, φώναξαν εν χορώ «είναι τρελός ο καραφλός», αποθεώνοντας τον προπονητή της ομάδας τους και δίνοντάς του ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνέχεια. Μιλάμε, άλλωστε, για τον άνθρωπο, ο οποίος παρουσίασε έναν εξαιρετικό Αστέρα πέρυσι, φτάνοντας να μπει στα πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη. Για να δούμε από εδώ και πέρα.


Πάρτι


Όπως έγραψε και ο Διονύσης Δεσύλλας στο άρθρο του στο sport-fm.gr μετά το ματς, «να 'χα χίλια μάτια»! Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι εντυπωσιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του, ο Καρλίτος συνεχίζει να είναι… άλλος Καρλίτος σε σχέση με την περσινή σεζόν και κάπως έτσι και το παιχνίδι με τον Ιωνικό εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι στη Λεωφόρο, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να πηγαίνει ξανά στο σπίτι χαρούμενος. Το ματς, εξάλλου, δεν θα ξεχαστεί και για άλλους δύο, ιστορικούς λόγους: Μέχρι τώρα, οι «πράσινοι» έχουν 3/3 εντός έδρας με γκολ 13-2, καταφέρνοντας να πετύχουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ σε τρία σερί ματς ως γηπεδούχοι για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια! Επίσης, ο Καρλίτος έγινε ο πρώτος παίκτης του «τριφυλλιού», που πετυχαίνει τρία γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 1.688 ημέρες! Συγκεκριμένα, πριν από 4 χρόνια, 7 μήνες και 13 ημέρες ο Μάρκους Μπεργκ είχε πετύχει χατ-τρικ κόντρα στη Βέροια.


ΠΑΟΚ Βόλος 4-4… Αυτό!


Ακόμη να συνέλθουμε απ' όσα είδαμε το απόγευμα της Κυριακής (17/10) στην Τούμπα, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο απίθανος Βόλος προηγήθηκε, βρέθηκε να χάνει 4-1 και παρ' όλα αυτά «επέστρεψε» με τρόπο επικό, παίρνοντας έναν τεράστιο βαθμό με το 4-4! Αναμφίβολα από τα πιο «αγγλικά» ματς, που έχουμε δει στην Α' Εθνική/Super League. Το 4-4, άλλωστε, εμφανίστηκε για 12η φορά στην ιστορία του πρωταθλήματός μας. Δεν είναι, σαφώς και από τα πιο συνηθισμένα σκορ.


Καρέλης… 33 μήνες μετά!


Το γκολ του δεν συνοδεύτηκε και από νίκη για τον Παναιτωλικό, αφού ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό». Όπως και να έχει, είναι ευχάριστο να βλέπουμε τον Νίκο Καρέλη, που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ στην καριέρα του από τραυματισμούς, να βρίσκει δίχτυα μετά από 33 ολόκληρους μήνες!


Δεν τον ξεγράφεις!


Δύσκολο το βράδυ για τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» με λυτρωτή τον Ελ Αραμπί! Ο Μαρτίνς βλέποντας την ομάδα του να δέχεται το γκολ ισοφάρισης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αραμπί στη θέση του Μπουχαλάκη και ο Μαροκινός τον δικαίωσε. Ξανά. Μπορεί να μη βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο στον Ολυμπιακό. Οδεύει στα 35, έχει περάσει κορωνοϊό και πλέον δεν είναι στο τσεπάκι του η θέση του βασικού. Ωστόσο, έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας ότι η ποιότητά του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και ότι η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα παραμένει στενή, ενώ είναι σταθερά ο νούμερο ένα κίνδυνος από πλευράς Πειραιωτών.

Super League: Τι μας έμεινε από την 6η αγωνιστική

Μια υπέροχη κίνηση


Ναι, ντεμπούτο με νίκη για τον Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ, ναι, στην «Ένωση» έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με αρκετά απ' όσα είδαν κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο άλλο είναι αυτό, που κρατάμε από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Το υπέροχο μήνυμα ζωής, αγάπης και αφοσίωσης. Μιλάμε, φυσικά, για την είσοδο των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με τα κουτάβια, που ψάχνουν σπίτι. Και ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της «Ένωσης» για τα αδέσποτα σκυλιά. Όπως ενημέρωσε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ο οργανισμός «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», έσπασαν τα τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους! Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι και κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» ζήτησαν να υιοθετήσουν ένα κουτάβι, ενώ η σχετική συνδρομή της ομάδας στην προσπάθεια να βρουν οικογένεια τα αδέσποτα θα συνεχιστεί και προσεχώς.


Ηρεμία…


Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στα αποδυτήρια του Άρη με Σάσα και Μπεναλουάν, το ζητούμενο στη Λαμία ήταν η νίκη και μόνο αυτή. Οι «κίτρινοι» ήταν φανερά επηρεασμένοι από την πίεση του αποτελέσματος και τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο έφτασαν σε ένα σημαντικό «τρίποντο», που τους δίνει βαθμούς, ηρεμία, ψυχολογία και καθαρό μυαλό για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x