sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι μας έμεινε από την 8η αγωνιστική της Super League: Οι φωνές, η γκάφα και ο… μέσα σε όλα!

Η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr καταγράφει τα 7 πράγματα που κρατάμε από τα 7 ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League!

Η στήλη «Τι μας έμεινε» επιστρέφει και καταγράφει τα 7 πράγματα που κρατάμε από τα 7 ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League!

Φωνές


Η 8η αγωνιστική είχε αρκετές… φωνές, οι οποίες ξεκίνησαν ήδη από το Σάββατο (6/10), στην αναμέτρηση της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έφτασε, τελικά, σε μία άνετη νίκη με σκορ 4-1, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, αλλά από το παιχνίδι θα μας μείνει, δυστυχώς, η διαιτησία του Κουτσιαύτη και κυρίως ο έλεγχος (;) του Ευαγγέλου στο VAR. Και τα δύο πέναλτι των γηπεδούχων -ειδικά το ανύπαρκτο πρώτο στο 5ο λεπτό, αλλά και το δεύτερο, που σηκώνει πολλή κουβέντα- ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενούμενων, που έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν όταν, σε εποχή VAR, υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις.


Από ήρωας… γκάφα!


Και στο άλλο ματς του Σαββάτου, εκείνο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό, η διαιτησία έγινε θέμα συζήτησης. Ο Φωτιάς «χρειάστηκε» το VAR για να καταλογίσει το πέναλτι στον Βαλμπουενά, παρότι θα μπορούσε να το κάνει σε ροή αγώνα, αφού μιλάμε για μια ξεκάθαρη φάση, ενώ ούτε η Κουρομπίλια, που είναι δίπλα, έχει σηκώσει το σημαιάκι της. Και στη συνέχεια, βέβαια, κανείς δεν κατάλαβε -και ούτε πρόκειται- γιατί στο VAR ο Φωτιάς τσέκαρε επί τέσσερα λεπτά το βίντεο! Σε κάθε περίπτωση, από το παιχνίδι θα μας μείνει η φάση και για έναν ακόμη λόγο. Ο Μελίσσας, που είναι εξαιρετικός μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, κρατώντας όρθιο τον Παναιτωλικό με τις επεμβάσεις του, κάνει μεγάλη γκάφα, αφού δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βγει εκεί πέρα, πέφτοντας πάνω στον Βαλμπουενά όπως έπεσε…


Αν ούτε και τώρα, πότε;


Αλλιώς ονειρεύονταν τη νέα σεζόν στον Ατρόμητο και αλλιώς κυλάει. Οι Περιστεριώτες, όσα γκολ και να βάλουν θα τα… φάνε πίσω, όπως έγινε και στη Λαμία! Δύο φορές προηγήθηκαν, έφτασαν κοντά στην πρώτη τους νίκη, αλλά η ψυχωμένη ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επέστρεψε αμφότερες και έβαλε άλλον έναν σπουδαίο βαθμό στο σακούλι, αφήνοντας τον Ατρόμητο με την όρεξη. Το θέμα, πλέον, για τον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων είναι… αν ούτε και τώρα, πότε; Θυμίζουμε για τον Ατρόμητο, που παραμένει στην τελευταία θέση με δύο βαθμούς, ακολουθούν τα ματς: Στην Κρήτη με ΟΦΗ, στο Περιστέρι με ΠΑΟΚ και μετά Τρίπολη!


Αγνώριστος


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε άλλο ένα σόου στη Λεωφόρο, αλλά στο γήπεδο εμφανίστηκε η ομάδα των… εκτός έδρας αγώνων! Απέναντι, στον αντίποδα, σε έναν εξαιρετικό τακτικά ΟΦΗ, που θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τη νίκη από το «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας και δοκάρι. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν αγνώριστη σε σχέση με τα μέχρι τώρα παιχνίδια στην έδρα της, χωρίς ενέργεια, φαντασία, ακόμη και όρεξη, ενώ υπήρξαν παίκτες, οι οποίοι δεδομένα θα προβλημάτισαν τον Σέρβο τεχνικό με την παρουσία τους, αφού… χάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο.


Δυστυχώς… το χάσαμε!


Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο φέτος, είναι πολύ συχνό φαινόμενο το βράδυ της Κυριακής να συμπίπτουν την ίδια ώρα δύο ματς. Την άλλη βδομάδα, σκεφτείτε, στις 19:30, διεξάγονται τα Ολυμπιακός-Ιωνικός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, άρα δεν μπορούμε να τα δούμε και τα δύο. Ακριβώς το ίδιο έγινε και χθες. Τα φώτα, φυσικά, έπεσαν όλα πάνω στο ΑΕΚ-Άρης, οπότε οι περισσότεροι έχασαν την ίδια ώρα τη ματσάρα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης! Όσοι επέλεξαν να δουν αυτό, δηλαδή, είναι τυχεροί. Εξαιρετικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες προσπάθησαν πολύ στο ματς και είχαν αμφότερες φάσεις για γκολ, με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο, αν και ο Αστέρας, βέβαια, είχε και δύο δοκάρια.

Super League: Τι μας έμεινε από την 8η αγωνιστική

Ντέρμπι με τα όλα του!


Για το ΑΕΚ-Άρης το ερώτημα είναι τι ΔΕΝ θα μας μείνει! Το πρώτο επεισοδιακό παιχνίδι της σεζόν τα είχε όλα: Ένταση εντός και -κυρίως- εκτός αγωνιστικού χώρου, γκολ, ωραία μπάλα, ανακοινώσεις, καταγγελίες και διαιτητικές αποφάσεις που θα συζητιούνται για μερικές ημέρες ακόμα. Είπαμε, η 8η αγωνιστική είχε αρκετές… φωνές και οι περισσότερες ήταν στο ΟΑΚΑ από την πλευρά του Άρη, που διαμαρτύρεται για τη μη αποβολή του Ρότα και για το πέναλτι στον Μάνταλο, αλλά και για τη φιλοξενία από πλευράς «Ένωσης». Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι το 2-0 ήταν καλοί, αλλά μετά και ειδικά σε ολόκληρο το δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν εξαιρετική, παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό.


Θα μας τρελάνει ο Άοσμαν!


Δεν φταίμε εμείς, ο Άοσμαν! Το ξέρουμε πως τον συμπεριλαμβάνουμε σχεδόν σε κάθε αγωνιστική στο «Τι μας έμεινε», αλλά ο Σύρος μάς υποχρεώνει με όσα απίθανα κάνει στον Ιωνικό. Άλλη μία ασίστ στο παιχνίδι με τον Βόλο για το γκολ του Βαφέα, με την ομάδα της Νίκαιας να φτάνει συνολικά τα έξι τέρματα στο πρωτάθλημα. Ε, «μέσα» σε όλα είναι ο Άοσμαν, με τρία γκολ και τρεις ασίστ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x