Games

The Assignment: Έξτρα περιεχόμενο για το Evil Within

Μετά την άφιξη του The Evil Within, θα ήταν ασφαλές για κάποιον να υποθέσει πως με την επιστροφή του Shinji Mikami στο είδος που ο ίδιος όρισε...

Μετά την άφιξη του The Evil Within, θα ήταν ασφαλές για κάποιον να υποθέσει πως με την επιστροφή του Shinji Mikami στο είδος που ο ίδιος όρισε, η όποια δήλωση είχε να κάνει ο Ιάπωνας δημιουργός…μάλλον έγινε - και εξετάστηκε από το κοινό σε όλες τις πτυχές της.

Enter “The Assignment”, το πρώτο πακέτο επέκτασης και μέρος του Season Pass, το οποίο και έρχεται για να αλλάξει αυτήν την αντίληψη.

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του λοιπόν, ο τίτλος καλεί τους παίκτες για μια ακόμη βόλτα στη διεστραμμένη πραγματικότητά του, αυτήν τη φορά όμως με διαφορετικό ξεναγό.

Ο Sebastian Castellanos κάνει ένα βήμα πίσω και τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Juli Kidman, η μυστηριώδης συνεργάτις του σκληροτράχηλου ντετέκτιβ, ρίχνοντας φως σε μια διαφορετική -και ανεξερεύνητη- πτυχή της περιπέτειας.

Στις τρεις ώρες που διαρκεί το πακέτο επέκτασης, τα γεγονότα που διαδραματίζονται εκτυλίσσονται παράλληλα με αυτά της κεντρικής ιστορίας, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά κίνητρα, τη διαδρομή και το λόγο της εξαφάνισης της Kidman για το μεγαλύτερο μέρος της περιπέτειας.

Σε αρκετές στιγμές ο δρόμος της αινιγματικής αστυνομικού συναντά αυτόν του Castellanos και του Oda, συμπληρώνοντας τα κομμάτια του παζλ και σχηματίζοντας μια σαφέστερη εικόνα, μέσα από τη διαφορετική οπτική και αντίληψη της πραγματικότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x