Του Κώστα Μιαούλη

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε επίπεδο επικοινωνίας τους έχει όλους στην Ελλάδα για... πρωινό. Κι όσο κι αν σου ανεβάζει το... αίμα στο κεφάλι ως αντίπαλος, δεν μπορείς παρά να του βγάλεις το καπέλο. Από την ώρα που μίλησε στους 94.6 γίνεται κόλαση παντού. Το θέμα είναι πως από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία διάψευση για αυτή τη συνομιλία. Η στρατηγική του Σάββα σαφέστατη.

Πρώτον επειδή πλέον ξέρει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος έσπειρε ζιζάνια στη Συμμαχία της εξυγίανσης. Αν οι απαντήσεις του Ιβάν είναι αυτές που ισχυρίζεται ο Σάββας, τότε έχουμε μια σαφή εικόνα. Τέτοια που δικαιώνει και την αίσθηση του Μανόλο. Η ΑΕΚ παίζει εναντίον όλων!

Δεύτερον; Έβαλε και τον ΠΑΟΚ σε λούκι τιμωρίας, αφού του δόθηκε το δικαίωμα. Πολύ δύσκολο να μείνει η ποινή του Ολυμπιακού και να μην τη φάει κι ο ΠΑΟΚ. Άρα ή θα φάνε και οι δυο μείον ή (που είναι και δυσκολότερο) δεν θα φάει κανείς. Έχει σεβαστές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Τι μας αποκάλυψε ο Σάββας επί της ουσίας; Πως στα ίσια είπε στον Σαββίδη πως εκείνος εριξε τα λεφτά για τις Ενώσεις και ο Μελισσανιδης με τα λεφτά του κάνει τον μάγκα. Οι ατάκες του Σάββα στον Κυριάκο Θωμαιδη δεν επιδέχονται παρερμηνειών: "Του είπα πως είναι λάθος να βάζει λεφτά και να επωφελούνται άλλοι από τις συμμαχίες που κάνει" είπε ο Σάββας και ανέφερε πως ο Ιβάν συμφώνησε.

Αμέσως μετά κι αφού τόνισε ο γάτος Σάββας πως δεν μιλά για την ατάκα του Σαββίδη γιατί είναι μεταξύ τους κι αν την πει θα γίνει χαλασμός, ρίχνει την επιβεβαίωση για το ποιος επωφελείται: "Του είπα ευθέως για την ΑΕΚ" είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβαν από όλα αυτά οι ΑΕΚτζηδες; Δε νομίζω.

Η ατάκα του Μανόλο χθες βράδυ πως η ΑΕΚ παίζει εναντίον όλων επαληθεύεται πανηγυρικά απ' όσα είπε απόψε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Η ΑΕΚ είναι μόνη της και στο τέλος θα βγει και... ευνοημένη. Ο Βασιλειάδης (που δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τον Σαββίδη), αντί να δεχτεί το λογικό που θέλει όλος ο κόσμος και τον συμβούλεψε η ΑΕΚ θέλει τη συνέχιση ενός πρωταθλήματος που θα παίζεται με αστερίσκους ως προς τη βαθμολογία, ενώ θα προχωρούν οι αγωνιστικές.

Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω πλέον αυταπάτες για το ποια ομάδα θα θυσιαστεί πάλι αν χρειαστεί. Μήπως έχετε εσείς;

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube