Αν θες να δεις ωραίο ποδόσφαιρο, τότε ο Πανιώνιος είναι μια σταθερή επιλογή που σου προσφέρει κάτι τέτοιο. Η ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα για να το ευχαριστηθούν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος μοιάζει ακόμα πιο ελκυστική φέτος επιθετικά και αυτό πλέον αποτελεί ένα ακόμα βήμα πρόοδου. Ο Πανιώνιος απέναντι στην Γκόριτσα έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι πως είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και κέρδισε καθαρά με ένα 2-0 που τον αδικεί. Σήμερα μέχρι το 24’, έκρυψε την μπάλα, μέχρι να εμφανιστεί τρεις φορές στα δίχτυα της Γκόριτσα κι έτσι έκανε την ιδανική εκκίνηση φέτος για την ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης.

Πέρα από τον Σαμέντ Γεσίλ που φέτος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πως θα ματώνει το πλεκτό, ο Μασούρας, ο Λάμπρου και ο Μασούντ φτιάχνουν μαζί με τον Γερμανό μια εξαιρετική τετράδα. Δεν ξέρω τι θα έγραφαν καθημερινά εφημερίδες και ηλεκτρονικός Τύπος, αν αυτό το καρέ έπαιζε με άλλη φανέλα, αλλά το θέαμα που έχουν ήδη προσφέρει αυτοί οι τέσσερις στα δύο παιχνίδια αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη σεζόν που έρχεται. Ο Πανιώνιος με τον μοναδικό παρεϊστικο τρόπο που παίζει το ποδόσφαιρο, αποκτά ακόμα περισσότερους θαυμαστές, αλλά και νέους φίλους. Ήδη η Πλατεία έχει γίνει ένα πολύ in ποδοσφαιρικό στέκι για τις νεαρές ηλικίες.

Ο Πανιώνιος όπως είχα τονίσει και κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στον πρώτο αγώνα, αρχίζει να φτιάχνει και προπονητές. Πρώτα ο Ουζουνίδης, μετά ο Μιλόγεβιτς και δεν αποκλείω και τον Γρηγορίου να έχει εξέλιξη. Βέβαια ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είχε σημειώσει μια καλή πρόκριση και κόντρα στην ΑΪΚ, ενώ καθόταν στον πάγκο του Ατρόμητου. Εντύπωση μου όμως είναι πως αν καταφέρει και δεν πειράξει πράγματα στην ομάδα από τη μέση και πίσω, έχοντας τον μπούσουλα του γρήγορου transition, αλλά και τις ωραίες δουλεμένες φάσεις που βγάζει ο Πανιώνιος, μπορεί να προσφέρει ακόμα καλύτερο θέαμα.

Με δεδομένο πως ο Μαϊσουράτζε δεν έχει πείσει ακόμα, ένας χαφ αποτελεί μια πιθανή προσθήκη, όπως δεν αποκλείω και την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Ο Πανιώνιος έχει μπροστά του την πρόκληση της Μακάμπι Τελ Αβίβ που είναι μεγαλύτερο εμπόδιο, αλλά γι’ αυτή την ομάδα θαύμα, τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Η απουσία των Ιρανών στο ματς του Ισραήλ θα είναι πλήγμα, αλλά ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλα ομάδα. Κι οι ομάδες πάντα καταφέρνουν υπερβάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube