Η Αντι Μελιδώνη είναι η νέα τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του ΝΟΒ ανακοίνωσε την πρόσληψη της πρώην διεθνούς αθλήτριας του συλλόγου των νοτίων προαστίων στη θέση της Αλεξίας Καμμένου, που αποχώρησε την Κυριακή.

Η Μελιδώνη έχει κατακτήσει πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους με τη Βουλιαγμένη ως αθλήτρια κι έχει διατελέσει και αρχηγός της. Με την Εθνική ομάδα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Αντιόπη Μελιδώνη, αναλαμβάνει προπονήτρια της Α1 γυναικών στην υδατοσφαίριση του Ν.Ο.Β.

Μια σπουδαία αθλήτρια της υδατοσφαίρισης, που έχει γράψει "λαμπρή" πορεία στην Εθνική ομάδα και στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Με τα χρώματα της "γαλανόλευκης" έχει κατακτήσει ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στους Αγώνες του 2004, χρυσό σε Παγκόσμιο και δις ασημένιο σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Με το σκουφάκι του Λαιμού έχει κατακτήσει πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους (2 Champions Cup, 2 Super Cup Ευρώπης και 1 Len Trophy), δέκα πρωταθλήματα Ελλάδος (1993, 1994, 1997, 2003, 2005, 2006, 2007, 2010, 2012, 2013) κι έχει διατελέσει αρχηγός της ομάδας.

"Παιδί" της Βουλιαγμένης, η Άντι Μελιδώνη συνέχισε την προπονητική της διαδρομή, αναλαμβάνοντας τις υποδομές στις Αθλητικές Ακαδημίες του Ν.Ο.Β., μεταλαμπαδεύοντας την πολύτιμη αθλητική της εμπειρία. Διετέλεσε, επίσης, βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα Νεανίδων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Άντι, με υγεία και να μας χαρίσει δυνατές συγκινήσεις με την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube