Ευρώπη

Ανανέωσε με Βενέτσια ο Μπράμος!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάικλ Μπράμο ανακοίνωσε η Βενέτσια, με τον διεθνή γκαρντ/φόργουορντ να υπογράφει νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους πρωταθλητές Ιταλίας!

Μένει Βενετία ο Μάικλ Μπράμος!

Η Βένετσια ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 30χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ αγωνίζεται από το 2015 στην ομάδα της Βενετίας και φέτος έπαιξε πολύ καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ιταλίας. Στη λίγκα της γειτονικής χώρας, ο Μάικ Μπράμος είχε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, ενώ στο Basketball Champions League, που συμμετείχε στο Final Four, είχε 8 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της Βενέτσια. Πολλοί στην ομάδα με πίστεψαν και μετά τον τραυματισμό μου βρήκα έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Γι’ αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Σε αυτά τα δύο χρόνια ένιωσα μέρος μίας οικογένειας. Στη Βενέτσια βρήκα τις τέλειες συνθήκες για να εκφράσω καλύτερα τον εαυτό μου. Επίσης, εκτός από εμένα, νιώθει πολύ καλά στη Βενετία και η οικογένειά μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x