Eurobasket

Eurobasket U18: Κρούσματα ιογενούς λοίμωξης στην Ελλάδα και άλλες πέντε ομάδες!

Η FIBA ανακοίνωσε πως έξι ομάδες του Eurobasket U18, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έχουν κρούσματα ιογενούς λοίμωξης και βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση!

«Στον αέρα» η εξέλιξη του Eurobasket U18!

Η FIBA εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία παίκτες αλλά και μέλη αποστολών από έξι ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα αλλά και η επόμενη αντίπαλός της, Φινλανδία, έχουν δείξει συμπτώματα ιογενούς λοίμωξης!

Όπως τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση, όλοι οι πληγέντες βρίσκονται υπό διαρκή παρακολούθηση, ενώ ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί η αιτία αλλά και η διάγνωση της ασθένειας. Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα και ποιες θα είναι αυτές, με το ματς της Ελλάδας (26/7, 16:30) να μοιάζει αμφίβολο εφόσον υπάρχουν κρούσματα και στους δύο αντιπάλους.

Θυμίζουμε πως το Eurobasket U18 λαμβάνει χώρα στη Νις της Σερβίας και βρίσκεται στη φάση των «16».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIBA:

«Ένας αριθμός παικτών και μελών αποστολών από έξι ομάδες έχουν δείξει συμπτώματα ιογενούς λοίμωξης. Οι ομάδες που επηρεάζονται είναι η Φινλανδία, η Ελλάδα, η Λιθουανία, η Σλοβενία, η Ισπανία και η Τουρκία. Η ακριβής αιτία της ασθένειας και η διάγνωση δεν έχουν ακόμη τεκμηριωθεί.

Όλοι οι πληγέντες βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση από γιατρούς της ομάδας και τις τοπικές υγειονομικές αρχές. Η FIBA, η Σερβική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι τοπικοί διοργανωτές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση και θα μοιραστούν τυχόν ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένης πιθανής απόφασης σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ανάλογα.

Η FIBA εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όλους τους πληγέντες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x