Euroleague

Σε ρυθμούς Κάουνας: Τα πάντα για το Final 4 της Euroleague… από μέσα λίγο πριν την ερυθρόλευκη μάχη!

Ο Νίκος Ζέρβας βρίσκεται στο Κάουνας και μεταφέρει μέσα από το sportfm.gr και τον bwinΣΠΟΡ FM το κλίμα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν τη μάχη με τη Μονακό για το final-4.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς final-4 και ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM και του sportfm.gr, Νίκος Ζέρβας, σας βάζει στο κλίμα!

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» δίνει το παρών σε μια ακόμη μεγάλη στιγμή των Πειραιωτών και μεταφέρει τα πάντα από την πόλη της Λιθουανίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) στο Κάουνας και ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τις συνθήκες άφιξης και το κλίμα εντός ομάδας.

«Υπάρχει αισιόδοξο κλίμα και μεγάλη ανυπομονησία, είναι πιο έμπειροι και ξεψαρωμένοι οι παίκτες. Υπάρχει γλυκιά προσμονή με μία δόση αισιοδοξίας στην ομάδα. Τρέφουν πάντως όλοι μεγάλο σεβασμό όλοι στη Μονακό και αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ταπεινότητα», είπε μεταξύ άλλων.



Την Πέμπτη (18/05) το πρωί ο ρεπόρτερ μας μετέφερε τον παλμό από το Κάουνας, μια μέρα πριν τους ημιτελικούς του Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Θα πρέπει να δώσει έμφαση στην άμυνα ο Ολυμπιακός, για να μην επιτρέψει στον Τζέιμς, τον Οκόμπο και τον Λόιντ να βρουν ρυθμό. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη. Έχει αρχίσει να έρχεται ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Κάουνας και αποκτά χρώμα και η πόλη», τόνισε.



Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε, όπως αναμενόταν, πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας. Η βράβευση έγινε με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς του έκανε έκπληξη η οικογένειά του, με τους γονείς και την αδερφή του παρόντες. Η τελευταία ήταν εκείνη που του ανακοίνωσε ότι παίρνει το βραβείο.




Λίγο πριν το μεσημεράκι και κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου για το final-4, υπήρξε... ερυθρόλευκη παράνοια! Οι οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν στο σημείο που διεξάγεται η τελετή των βραβείων της φετινής σεζόν και τραγούδησαν συνθήματα για την ομάδα τους τα οποία περνούσαν στο εσωτερικό της Fan Zone!




«Όλη η χρονιά είναι ήδη μια επιβράβευση για την ομάδα, το τι θα γίνει στο Final-4 δεν σημαίνει ότι θα είναι αποτυχημένη. Το αποτέλεσμα δεν διαγράφει την χρονιά που έχουμε κάνει, όλα αυτά τα ρεκόρ που κάναμε. Ότι έχουμε τον καλύτερο παίκτη, τον καλύτερο προπονητή, ή την επιτυχία που έχουμε έως τώρα και την αναγνώριση από όλους τους αντιπάλους μας. Σίγουρα, ο τίτλος είναι το πιο βασικό πράγμα, για αυτό είμαστε εδώ και αυτό θέλουμε πιο πολύ από όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου.



«Για μας ο στόχος είναι να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο και το αποδείξαμε για δεύτερη σερί σεζόν. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν στην ομάδα μου να νιώσει ότι αποτύχαμε ή απογοητευμένος αν δεν κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ξέρω καλά πόσο ισχυρός είναι ο ανταγωνισμός, με τους καλύτερους παίκτες και προπονητές. Έχουμε παίξει τελικούς από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τώρα. Θεωρώ πως είναι τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, η κανονική περίοδος, τα playoffs και το Final 4. Πρέπει να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας εδώ, να δώσουμε τα πάντα και αν το κάνουμε στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Πειραιωτών, Γιώργου Μπαρτζώκα.



Λίγο μετά, ο Μάικ Τζέιμς απάντησε με χιούμορ και… αυτοσαρκασμό σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στο Κάουνας για το Final 4 σε αντίθεση με τη Μονακό.

«Είναι καλό να έχεις φιλάθλους», είπε ο Αμερικανός γκαρντ γελώντας και αφήνοντας να εννοηθεί πως η δική του ομάδα μάλλον δεν έχει ούτε κατά διάνοια αντίστοιχο αριθμό φιλάθλων ή τόσο εκδηλωτικούς.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της Μονακό στο Κάουνας ενόψει του μεγάλου ημιτελικού της φετινής Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό και όπως φάνηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.




Ο Μιχάλης Λούντζης μετέφερε τις σκέψεις του στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα στη media day του Ολυμπιακού. «Το περιμέναμε πώς και πώς, παθαίνεις την πλάκα σου με το γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.




Την ετοιμότητα τόσο του ίδιου όσο και του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με τη Μονακό και την πρόκληση της κατάκτησης της Euroleague, μετέφερε ο Γιαννούλης Λαρετζάκης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM. «Είμαι έτοιμος για τις ειδικές αποστολές - Σίγουρα θα κεράσει ο Σάσα», μερικές από τις ατάκες του.




Ο Άλεκ Πίτερς τόνισε στον αέρα της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, τους 94,6, πως πάντα του αρέσει να παίζει στο Κάουνας. Παράλληλα, μίλησε για τον ανταγωνισμό στο «4» με τον Βεζένκοφ, λέγοντας πως αυτό τον βελτιώνει ως παίκτη και αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του αγώνα με τους Μονεγάσκους.




Περισσότεροι από 4,5 χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν στο Κάουνας για το final-4 της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Χρήστο Μπαφέ, sports director της ομάδας που μίλησε, επίσης, στον Νίκο Ζέρβα.




Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το παρκέ της «Ζαλγκίριο Αρίνα» στο Κάουνας και προπονήθηκαν ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε σουτάκια και διατάσεις, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όλους τους παίκτες του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση!










Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Ζέρβας μετέφερε από το Κάουνας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Μονακό.

Αναφέρθηκε στην τελευταία προπόνηση, στον Βεζένκοφ και την ατάκα του που δείχνει το εντυπωσιακό κλίμα στην ομάδα, όπως και το γεγονός πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πιο… χαλαρός από ποτέ. Φυσικά, στάθηκε και στους φίλους των Πειραιωτών που βάφουν ερυθρόλευκη την πόλη της Λιθουανίας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x