Ελλάδα

Σκουρτόπουλος: «Δεν παίξαμε σωστά, τώρα πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Εθνικής από τη Λετονία.

Η Εθνική ήταν νωθρή και όχι συγκεντρωμένη στο ματς με τη Λετονία όπως τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε την ανάγκη να εμφανιστεί μεταμορφωμένη η ελληνική ομάδα κόντρα στη Βουλγαρία και να πάρει τη νίκη.

«Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε σωστά, δεν ήμασταν όσο σκληροί και συγκεντρωμένοι έπρεπε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αλλά ακόμη περισσότερο για τη Λετονία. Τους δώσαμε το δικαίωμα να παίξουν με αυτοπεποίθηση, να δημιουργήσουν, να σουτάρουν και να πάρουν 40 πόντους από λάθη δικά μας και επιθετικά ριμπάουντ. Δεν έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε άλλο αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μόνο μια μέρα προετοιμασίας για το ματς με τη Βουλγαρία. Τώρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς αυτό, αύριο είναι μια νέα μέρα. Αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και να κρατήσουμε την πρώτη θέση, πρέπει να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Ξέρουμε τι έγινε στο ματς με τη Λετονία, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε.

Από την πλευρά του πολύ φειδωλός ήταν ο Βασίλης Καββαδάς. «Δεν παίξαμε καλά. Θα πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλύτερα απέναντι στη Βουλγαρία για να κερδίσουμε», αρκέστηκε να πει ο διεθνής σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x