Ελλάδα

Συνάντηση ΕΣΑΚΕ-ΠΣΑΚ

Με το προεδρείο του ΠΣΑΚ συναντήθηκε την Πέμπτη το αντίστοιχο του ΕΣΑΚΕ στα γραφεία του Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφιαριστών.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Ξανθόπουλος, ο γενικός διευθυντής, Κώστας Αλεξανδρίδης, και ο νομικός σύμβουλος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Τη Λίγκα ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Σταύρος Δουβής και άλλα μέλη.

Στην συνάντηση υπήρξε πνεύμα συνεργασίας και συζητήθηκαν τα θέματα τα οποία απασχολούν το επαγγελματικό μπάσκετ. Συμφωνήθηκε να αναλάβει ο ΠΣΑΚ πιο ενεργό ρόλο στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Βasket League και στις ενέργειες προβολής και προώθησης του πρωταθλήματος. Επίσης, ο Σύνδεσμος αιτήθηκε μέλος του να μετέχει στην επιτροπή που αποτελείται από στελέχη του ΕΣΑΚΕ και να προβαίνει ανά τρίμηνο στον έλεγχο της ορθής οικονομικής λειτουργίας των ΚΑΕ.

Εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ θα δώσει το «παρών» την επόμενη εβδομάδα στην συνάντηση των εκπροσώπων της EKO με τους υπεύθυνους μάρκετινγκ των ΚΑΕ της μεγάλης κατηγορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x